8 Yaralı Var Şoför Yok

Gerze Sinop karayolu üzerinde yeni açılan Kilim mobilya önünde bulunan kavşaktaki kazada 8 kişi yaralandı.

8 Yaralı Var Şoför Yok

  28 Haziran 2013 Cuma günü saat 23 15 de meydana gelen kazada Gerze Sinop karayolunda seyretmekte olan 57 FC 154 plakalı pikabın karşı yönden gelen 57 S 4011 plakalı Murat Karakaya yönetimindeki servis minibüsüne çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

  Edinilen bilgiye göre 57 FC 154 plakalı araç sürücüsünün olay yerini terk etti, servis minibüsünde bulunan 14 yolcudan 8’nin kazadan yaralı olarak kurtuldu.

  Yaralıların Gerze devlet hastanesinin 112 acil servis ambulansı ile Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldığı, kaza ile ilgili soruşturmaya başlanıldığı, 57 FC 154 plakalı aracı sahibinin olay yerinde bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 07:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa kıyban
mustafa kıyban - 11 yıl Önce

yalan yanlış haber yapmayın arkadaşım yazdınız yazıyı adam gıbı yazın araç sahıpleri olay yerındeydı aracı kullanan söfor ortada yok ........ haber yapıcaksınız böle yazın da haber yapıyolar dıyelım mılletı yanıltıp kıskırtmayın
Editör Notu: Haberi tekrar okuyunuz, araç sahibi yok demedik, aracı kullanan yok dedik.

caner
caner - 11 yıl Önce

aynen ole ...

serat  zafer  çavdar
serat zafer çavdar - 11 yıl Önce

geçmiş olsun

GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

kardeş araç sürücüsü olay yerinden kaçiyor nedeni yaz sen burada editöre sallayacağina.alkol almiş milletin hayatina neden oluyordu o vatandaş çikmiş sen ne yaziyorsun.

balikci
balikci - 11 yıl Önce

mustafa kıyban sen birseyi bilmeden yorum yapma gercek ismini yaz

banner381
SIRADAKİ HABER