Belovacıklı “Adayım” Dedi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, makamında Gerze CHP İlçe teşkilatının tam kadro katıldığı ziyarette adaylığını açıkladı.

Belovacıklı “Adayım” Dedi

  Gerze olarak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine 9 aydan az bire sürenin kaldığı günler yaşamaktayız. İlçenin politik havası artık ağır ağır ısınıyor. Birçok aday meydana çıkıp gönlündeki aslanı açıklamamış olsa bile, kulislerden sızan haberler, deyim yerinde ise artık “Pehlivanların kispetlerini çıkarmış” olduğu yönünde. Adaylar sadece birbirlerini sıkı bir şekilde takip etmekle meşgul. Biri adaylığını açıkladığında peşi de çorap söküğü misali gelecek gibi.

  Adayların içinde biri var ki, içlerinde sanıyoruz en rahatı. “Başkan nedir durum” diye sorduğumuzda son derece kendinden emin tavırla, hiç eğip bükmeden “Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’ den aday adayıyım, bu konuda partime başvurumu yaptım” dedi ve yeniden adaylığının gerekçelerini şöyle sıraladı.

  “5 yıllık süre içerisinde Gerze’yi çağdaş ve modern bir ilçe haline getirmenin mücadelesini verdik. İlçenin tüm alt ve üst yapı çalışmaları bu süre içerisinde projelendirildi ve birçoğu da halkımızın hizmetine sunuldu.

  Alt yapı çalışmalarında kanalizasyon, su ve elektrik şebekelerinin yer altına alınması çalışma projelerinin çoğunu bitirdik, çok azıda bitirilmek üzere, bu süre içerisinde işçisi ve memuru tüm belediye çalışanları ile tam bir özveri ile ilçemizi markalaştırmanın mücadelesini verdik.

Devam eden projelerimizi hizmete sunmak ve bunlara yenilerini eklemek düşüncemi hayata geçirmek adına tekrar Cumhuriyet Halk Partisinden Gerze Belediye Başkanlığı aday adayıyım. İlçemiz için inşallah hayırlı ve uğurlu olur” dedi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 22:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
elis çavdar
elis çavdar - 11 yıl Önce

çok değerli başkanım verdiğim oy helal olsun vereceğim oy da sizindir,çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor ve çok teşekkürler ediyorum.
saygılar...

VELİ CÜCE
VELİ CÜCE - 11 yıl Önce

şi̇mdi̇den hayirli-uğurlu olsun.başarili çalişmalarinizin devamini di̇leri̇z...

ACISU
ACISU - 11 yıl Önce

osman başkanı geçen haftaki gerze tatilimde bir kez daha tebrik ettim içimden.yapılan çalışmalar hemen göze batıyor; özellikle evimizin olduğu sokağı parke taşı ile döşenmiş görünce o yıllardır bozuk beton yoldan kurtulmuş olduk.inşallah önümüzdeki seçimlerde de tekrar seçilirde gerze ye hak ettiği hizmeti verir.

Ataürkcü chp li
Ataürkcü chp li - 11 yıl Önce

başkanın gerzeye yaptıkları güzellikler ortada kimse inkar edemez ama başkanın insan ayırması var secime kadar tek tek sayacam 1.cisi iskeleye yeni yapılan büfeleri cekilişle verirken en son büfeyi neden cekilişe sokmadan verdi başkası isteseydi verir miydin

Murat Kuntay EVCEN
Murat Kuntay EVCEN - 11 yıl Önce

başkanım tebrik ediyorum.gerze'nin size 2 dönem daha ihtiyacı var.yoksa gerze'ye çok yazık olur.

muhtar zeki özdemir
muhtar zeki özdemir - 11 yıl Önce

mahallem seninle gurur duyuyor gerzemizin gururu geleceğin umudu görmeyenlere lamba değil prajektör taksan yapılanları göremezler öğretmeni yardım edecek öğle öğretti çikar uğruna yalan soyletti

zübeyde asım
zübeyde asım - 11 yıl Önce

necla baş köşeye oturmuş napıyosa orada

yaşar
yaşar - 11 yıl Önce

bravo başarılar yine tereddütsüz başkansınız başkanım


banner381
SIRADAKİ HABER