Çed Raporu Donduruldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, "Gerze AK Parti hükümetine özür borçlu" dedi.

  06 Ağustos 2013 Salı günü akşamı Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sinop Öğretmen evinde basına iftar yemeği verdi. Sinop ve ilçelerdeki yerel basının katıldığı iftar yemeği sonrası Sinop AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak kısa bir konuşma yaptıktan sonra AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti hükümetinin Sinop ve ilçelerinde yapmış olduğu yatırımları Ramazan ayı boyunca incelemelerde bulunarak vatandaşın sorunlarını tek tek dinlediklerini kaydetti.   Sinop genelindeki yatırımları ayrıntılı olarak anlatan Ersoy, “AK Parti hükümeti olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm yatırımların takipçisi olacağız. “dedi.

  İftar yemeği sonrası çay sohbetinde, Gerze-Yaykıl Çakıroğlu mevkiinde yapılması düşünülen termik santral konusundaki son durum hakkındaki soru üzerine Ersoy, “Gerze Halkı AK Parti hükümetine özür borçlu çünkü Ak Parti hükümeti Sinop’u gözden çıkarmış gibi sözler söylenmişti. Hükümetimiz yatırımlar konusunda oldukça hassas davranmakta. Yapılması düşünülen termik santral Çed sürecinde de aynı hassasiyeti göstermiştir. Şu an itibari ile Çed süreci dondurulmuştur.” dedi.

Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2013, 20:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan aytug
serkan aytug - 11 yıl Önce

ya çetın dondurulması yenı bır olay degılkı ankarada ıller bankasında yapılan toplantıda zaten boyle bır karar cıkmıstı eksıklerını tamamlayıp tekrar basvuracaktı. önemlı olan cetın dondurulması degıl projenın iptalidir sayın vekıl kımı kandırıyor anlamıs degılım..secım yaklaıyor aklı sıra gerzelılere şirin görünecek….

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

ankarada ki çed toplantisina ced surecine destek olarak giden akp ilce orgutu yetkilileri keske sayin vekilimiz kadar hassas olsalardi.

Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 11 yıl Önce

sayın milletvekili,yavaş yavaş bürokrasi anlayışınızdan sıyrılıp,politika yapmaya başladınız.sizler genel başkanınızın çizdiği sınırları yani düşünceleri, yanlışta olsa itiraz edemezsiniz.genel başkanınız ithal kömürle çalışan termik santrallara karşıdır.ülkede kömürün çıktığı yerlerde yapılmasını doğru bulur.çed'in durdurulması nda gerze halkın direnişini neden küçümsüyorsunuz.nükleer santralların yararını ve zararını anlatmadan,hayali olarak yapılış aşamasında 10 bin kişi sonrasında yüzlerce mühendis ve 2000bin kişi calışacağından söz ediyorsunuz.peki bu çalışanlar sinop ve ilçelerinden mi olacak?sizde yavaş yavaş politikaya alışıyorsunuz.yolunuz açık olsun!kusura bakma iktidarda olduğunuz süre insanları kandırabilirsiniz!iktidardan düştüğünüzde ne olacak?işte o zaman siyaseti azda olsa öğrenebilecek,benim gibi sizleri eleştirenleri anlayabileceksiniz!

meraklı vatandaş
meraklı vatandaş - 11 yıl Önce

bence sayın vekil gerze halkının dileğeceği özür falan diye gazel okuyacağına artık bu termik olayının karşısına kendiside durup bu santral denen pisliği ortadan kaldırmamıza yardım etsin. biz hangi raporun nereden çıktığını ,kimin çabaları ile böyle bir tutumun içine girildiğini en az... sayın vekilimiz kadar biliyoruz aksi konuşulan hiçbir sözün biz duyarlı gerze vatandaşları için önemi yoktur

gerçek kuzeyli
gerçek kuzeyli - 11 yıl Önce

seçimler yaklaşıyor,seçim yatırımı olarak ileri dönük bir çabamı...

Efes pilsen'in destekçisi akp teşkilatı
Efes pilsen'in destekçisi akp teşkilatı - 11 yıl Önce

ithal kömürle çalışan termik santrali siz değil;yaykıl ve gerze halkı durdurdu.5 eylülden sonra asıl özür dilemesi gereken kişi de siz ve sizin parti teşkilatınızdır.5 eylülde çoluk çocuk genç yaşlı demeden milletin üstüne basıp geçmeye çalıştınız ama bu millet size izin vermedi ve vermemeye de devam edecektir.seçim olaylarına gelince en yakın zamanda da dilemediğiniz özürün cevabını sandıkta hem yaykıl'dan hem de gerze'den alacaksınız!

barış
barış - 11 yıl Önce

halk kimseden özür dilemez sayın ersoy ,gün geldiğinde yine aynı şekilde bu halkın önünde siz özür dileyeceksiniz .

gerek yok
gerek yok - 11 yıl Önce

sayin vekil gerze halki kac senedir bunu yaptirmadiysa dahada bu kurulamaz zaman ilerledikce halk daha cok bilinclesiyor siz hala neyin kafasindasiniz onu anlamadim ?


banner381
SIRADAKİ HABER