CHP’de Son Dakika

Gerze CHP İlçe Teşkilatında 10 isim istifa etti.

CHP’de Son Dakika

2 kez referandum, 2 kez Cumhurbaşkanlığı, 2 kez yerel seçim ve 4 kez genel seçimlerde başarı gösteren eski İlçe Başkanı İlknur Kara, Arif Recep Gürses, Alaattin Ünal ve Sinan Büyük ’ün partiden ihraçlarının istenmesinin ardından Edinilen bilgiye göre Aydan Gürses, Hüseyin Kaçar, Ayşegül Kaçar Fahrettin Ergün, Gülen Ergün ve Sakunur Kökdemir’in CHP inden istifa ettikleri öğrenildi.

İstifaları devam edeceği de edinilen bilgiler arasında.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeliyiz...
Gerzeliyiz... - 5 yıl Önce

Pireye kızıp yorgan yakmaya benzer bu iş....eee sorarlar ama nasıl chp lisi iz diye.yani dediğin olsa istediğin olsa v.b.......Her şey o zaman iyi.oldum olası chp de bu vardır geçmişten bakın bu zamana kadar yukardan aşşaya aynı seneryo.lider olan bırakmaz bu partide.eski chp li olanlar nedense anı da ak partili bile olabiyor.acaba resimler yada söylemler de mo taj olabilirmi

DOST.
DOST. - 5 yıl Önce

chp başarimi gösterdi hangi ülkede....... türkiyede başarilarini görmedikte

Efsun
Efsun - 4 yıl Önce

Muhalefeti iyi . Çok önemli bu.

İlâhi Adalet diyelim.
İlâhi Adalet diyelim. - 4 yıl Önce

Sevgili editör, Bir zamanlar kendi yaptıkları şimdi başlarına gelmiş. Olay bundan ibaret. 2008 Yılından bu yana bu "çok başarılı" (?) Yönetim ve heberde adı geçen bu yöneticiler yüzünden kaç kişi partiden istifa etmiş, kaç kişiyi doğruları söylüyor diye tehdit ederek chp saflarından uzaklastirmislar. Secimlerde meclise verilen chp oyların'ın geçerli başkanlığa verilen oyların geçersiz olduğu bilinen 400'e yakın oyla bu cok başarılı arkadaşların bi ilgisi varmıymış varsa bu nasıl chp'likmiş. Haberi başarı falan diye giydirirken bunların sorulup ,kime göre neye göre başarılı'nin hesabını iyi yapmak gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.

banner381
SIRADAKİ HABER