Dikmen’de Taciz İddiası

Dikmen’de görevli bir rehber öğretmeni tarafından eğitim verirken taciz iddiası ortaya çıktı.

Dikmen’de Taciz İddiası

Dikmen ilçesindeki Okula yeni atanan rehber öğretmen öğrencileri toplayarak, kendilerini tacizler konusunda uyarılarda bulundu böyle bir durum yaşadıklarında kendilerine veya ailelerine mutlaka durumdan haberdar etmelerini gerektiğini belirtince öğrencilerden biri “ Geçen sene Bakkal İ.A benim kalçamı elledi” diyerek, öğretmenine itirafta bulundu. Bunun üzerine hemen hareket geçen öğretmen öğrencisini alarak doğru polise gitti ve öğrencisinin kendisine anlattıklarını poliste de anlattırdı. Şikayet üzerine ve savcılık emri ile bakkal İ.A gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Savcılık emriyle göz Altına alınan İ. A. Polise verdiği ifadesinde olayı hatırlamadığını söylerken rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavi sonrası tekrar gözaltına alınan İ. A. Bugün savcı karşısına çıkacağı edinilen bilgiler arasında.

Bir dönem AK Parti’de ilçe başkanlığı ve İl Genel Meclis üyeliği yapan İ. A. nın oğlu “ Bunlar düşmanlarımızın uydurduğu bir yalan. Olay bir yıl önce olmuş. Çocuklar bakkal dükkanına geliyorlar ve sağa sola girip çıkıyorlar içlerinden biri de kasa arkasına geçiyor babam da kolundan tutup çıkartıyor ve senin kasanın arkasına geçmen yasak diyor. Yani bunu yaparken art niyet yok torunu yaşında bir çocuk. öğrenci ve yakınları halen bakkalımızdan alışveriş yapıyorlar böyle bir şey olsa alışverişe gelirlermi? Her şey savcılık kararı ile belli olacaktır zaten. Bunu düşmanlarımız abartarak yaygınlaştırıyor algı yaparak adaleti etki altına almaya kalkışıyorlar “dedi.

Mahkemeye çıkartılan İ.A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 09:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan Kul
Ayhan Kul - 6 yıl Önce

olayın ne şekilde meydana geldiği tamamen hukuki bir mesele,ama rehber öğretmenin davranışını tebrik etmek gerekir,görevini önemseyen öğretmenlere selam olsun.

köylü
köylü - 6 yıl Önce

birilerinin kirli oyunu etme bulma dünyası çıkar ahesde ahesde

Gerzeli
Gerzeli - 6 yıl Önce

i̇şin suyu çıktı, yoldan geçen bir kadın şu adam bana sarkmadığı halde sarktı dese, masum vatandaşında başı dolaşacak, bunun ayrımını nasıl yapacaklar çok merak ediyorum...

banner381
SIRADAKİ HABER