Gündoğdu Sert Konuştu

AK Parti Gerze ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu haber yorumları ve kendisi hakkında konuşulanları sert bir dille eleştirerek “Bunlar uydurma” dedi.

Gündoğdu Sert Konuştu

AK Parti Gerze ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu hakkındaki iddialara yaptığı çalışmaları anlatarak yanıt verdi. İşte Gündoğdu’nun yanıtı:

-          Benim boşa harcayacak bir saniyelik bile zamanım yok. Güzide ilçemiz Gerze için ne yapabiliriz, hangi hizmetleri getirebiliriz sorularının cevabı peşindeyim.

-          Gerze Küçük Sanayi Sitesi yolu için girişimlerde bulunarak yolu yaptırarak hizmete sunduk.

-          Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı devam eden Yavuz Selim Camii için ilgili bakanlıktan gerekli destekleri sağladık.

-          Sinop Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’u Gerze Balıkçı Kooperatif Başkanı Osman Başar ve kooperatif üyeleri ile İskele Çay Bahçesinde bir araya getirerek sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyerek yapılacakların takipçisi olduk. Bu konuda ilgili bakanımızın danışmanı sayın Cem Eryılmaz Nisan ayı içerisinde ilçemize gelecektir.

-          Yıllardır atıl vaziyette bulunan ve ilçemiz merkezinde görüntü kirliliği yaratan eski tekel binasının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenevi olarak kullanılması için gereken tadilatın yapımına ödenek çıkartarak, ihale aşamasına getirdik.

-          Derslik sayısı yetersiz olan Gerze Haşim ve Zehra Tarı İlk ve Ortaokulu bahçesinde sürdürülen ek binanın ödeneğini çıkartarak ihale aşamasına getirdik.

-          İlçemize doğal gazın biran önce gelmesi için çalışmalara devam etmekteyiz.2013 yılı sonu itibarı ile ilçemiz doğal gaza kavuşacak.

-          Liman mevkiinde öğretmen evi inşaatı olarak başlayan ve daha çevre sakinlerinin şikayeti üzerine durdurulan inşaatın yeniden gözden geçirilerek Gençlik ve Spor Kamp Eğitim Merkezi olarak açılması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

-           Nisan ayı içerisinde, ilçemizde diyaliz ünitesi kurulacak olup 112 acil servisinin acil hastalarımıza daha kısa sürede ulaşması için ilçe merkezinde bulunan Gerze Sağlık Merkezini hareket komuta merkezi haline getirilecek.

-          Amaçlarımızdan birisi ise yetersiz kalan Gerze Devlet Hastanesini daha kapsamlı olarak yeni ve daha büyük bir binaya taşımak.

AK Parti Gerze İlçe başkanı Kadir Gündoğdu, “Yapacağımız çalışmaların takipçisi olup yeni projeler üreteceğiz” dedi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2013, 18:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

sayin başkanim yapmiş olduğunuz açiklamalar ve yapilan hizmetlere öncülük ettiğiniz için teşekkür ederim. bu açıklamaları daha sık yaparsanız hem vatandaşı bilgilendirmiş olup hemde karalama çalışmalarının önüne geçmiş olursunuz.zira garajda kendi uydurduğu yalana köşke çıkınca inanlar var.selam ve sevgi ile çalışmalarınızda başarılar dilerim.

GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

peki başkan ; o zaman osman başkan neden sayın suat kılıç a gidip bakandan gençlık spor merkezi olması doğrultusunda söz aldı resimleri de yayınland. peki sen bunun takipçisiydin neden osman bey böyle bir şey gereksimi duydu.ayrıca sen balıkçılarla toplantı yaptıktan sonra uzman mühendisler gelip rapor aldı bunu bakanlığa bildirip ödeneğinde çıkmasına rağmen nasıl durduruldu.ayrıca yazdıklarına bir bak sayın başkan hep yapılacak..yapılacak diyorsun,biten işleri yazsan olmaz mı,sen 10 yıldır iktidardasın allah aşkına yapma sayın başkan .gerzede hiç bir icraatınız yok.köstek bari olmayın. ayrıca iç işleri bakanlığı sizde belediyenin yaptığı ihaleleri de bir araştırt olur mu,

hüseyin çavdar
hüseyin çavdar - 11 yıl Önce

akp ilçe başkanımız kadir gündogdu ,gerze için çok çalışan bir arkadaşımız olarak kutluyorum.gerzeli hemşerilerimizin saglık,iş-yol,insani yönlerden devamlı olarak yanlarında olan bulunan bir arkadaşımızdır.

5757
5757 - 11 yıl Önce

syın başkan çalışmalarınız çok güzel bir gerzeli olarak yalnızca aklıma gelen sizler bunları ysparken uğraşırken belediye başkanı çalışmıyormu saygılar

barış
barış - 11 yıl Önce

kadir başkan sanayinin içindeki yolu yapmak iktidarın işi zaten, yolun nasıl yapıldıgını biliyoruz taşeron firmanın üstlendiğini bilen biliyor ayrıca yeni cami inşaatı için cengiz inşaatın üstlendiğini biliyoruz böyle ucuz siyaset yapmayın çok komik oluyor,her taraf cami olsa ne olur insanlar halen cemaat liderlerinin parti liderlerinin etekleri öpüyorlar.

KENAN   ÇAM
KENAN ÇAM - 11 yıl Önce

sayın başkan yapılan himetler ortada durmak yok yola devam yolun açık olsun

çamo
çamo - 11 yıl Önce

başkanım karlı köyünün yollarıyla ilgilenirseniz seviniriz saygılar

rıdvan
rıdvan - 11 yıl Önce

sayın başkanım calışmalarınıza devam .biliyosunuz meyve veren ağacı taşlarlar . sıkıntıta gerek yok.sanayi yolunu mütait yapmış camiyi mütehit yapmış falan oadamlardan o hizmeti ala bilmek önemli olan ekip olarak bu işi cokda güzel getiriyosunuz


banner381
SIRADAKİ HABER