Kış günü bir aile evsiz kaldı

Sinop'ta iki elektrik kontağından çıkan yangın sonucu iki katlı ahşap ev tamamen yanarken, 8 kişilik aile kış günü evsiz kaldı.

Kış günü bir aile evsiz kaldı

Yangın Sinop merkeze bağlı Kirençukuru köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kaşif ve Oktay Balcı'ya ait olan iki katlı ahşap evde elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden ev sakinleri evden çıkmayı başarırken, ev kısa sürede alevlere teslim oldu. İki katlı ahşap ev tüm çabalara rağmen söndürülemeyerek tamamen yandı.

Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangınla birlikte evde yaşayan 8 kişilik aile bireyleri de kış günü evsiz kaldı. Yangını haber alan Türkiye Kızılay Derneği Sinop Şubesi üyeleri, evsiz kalan ailenin acil gereksinimleri olan malzemeleri yangın mahalline ulaştırdı. Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu; "Dün akşam geç saatte Kirençukuru köyünde evi tamamen yanan aileye haberi alır almaz Sinop Kızılay Şubesi olarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. İlk etapta gerekli olan yardım malzemelerini yangınzede aileye teslim ettik. Zorlu kış şartlarında yardım malzemelerini köye ulaştırılmasında bize destek olan Sinop OffRoad Kulübü üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Kaynak: Vitrinhaber Gazetesi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2017, 11:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER