Sinop Polisinden Uyuşturucuya Geçit Yok

Sinop Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan soruşturma sonucu 857 kök Hint keneviri ele geçirilerek imha edildi.

 Sinop Polisinden Uyuşturucuya Geçit Yok

  Edinilen bilgiye göre, Sinop Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Sinop genelinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçları kapsamında; Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçu” ile ilgili olarak 23.07.2013 tarihinde yine KOM Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda tutuklanan ve halen cezaevinde bulunan H. Y.’nin (30) kardeşi olan Ş.Y. (28) aracılığı ile cezaevine girmeden önce ekmiş olduğu Hint Keneviri bitkilerini yetiştirmeye devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

  Yapılan çalışmalarda şahısların Karapınar Köyü baraj yolu üzerinde bulunan ormanlık alana uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla ekmiş oldukları ve boyları 30 cm ile 200 cm olan toplam 837 kök Hint Keneviri bitkisi, 19.08.2013 tarihinde sökülerek, olay mahallinde yakılmak suretiyle imha edilmiş olup konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 13:39
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER