Sıvacı Ustasının Hazin Sonu

Sıva yaptığı inşaatın en üst katından düşerek feci şekilde can verdi.

Sıvacı Ustasının Hazin Sonu

  Edinilen bilgiye göre 15 Nisan 2013 Pazartesi bugün saat 13.00 sularında meydana gelen kazada, Hamidiye mahallesi Hal caddesi üzerinde inşaatı devam etmekte olan binanın en üst katında sıva yapmakta olan sıvacı ustası Ercan Yazıcı (41) bilinmeyen bir nedenle düşüp zemine çıkılmak suretiyle hayatını kaybetti.

  Olayı haber alır almaz kaza yerine ulaşan Gerze Emniyet yetkilileri olay yerinde önlemlerini alırlarken, 112 acil servis görevlileri ustanın cansız bedeni ile karşılaştılar.

  Acı haberin Ercan Yazıcı’ nın İstanbul’ da yaşayan ailesine bildirildiği ve Gerze Cumhuriyet Başsavcılığınca kaza ile ilgili olay yeri incelemesinin sürdüğü edinilen bilgiler arasında.
  Gerze Cunhuriyet Başsavcılığının olay yeri incelemesini tamamlamasının ardından Ercan Yazıcı'nın cansız bedeni Gerze Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 16:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

ölen şahisa allah tan rahmet ailesine başsağlığı dilerim.

v gncy
v gncy - 11 yıl Önce

öncelikle hayatini kaybeten vatandasimiza allahtan rahmat yakinlarina bassagligi dilerim ..ancak bu tür kazalar ölümler malesef bizim ülkemize oluyor tek, odun iskelesi kullaniyoruz ve hic bi güvenligimiz olmadan herkez kafasina göre takiliyor resimlerdende görülüyor ap acik burada bi is insaat yapiliyor hic bi güvenlik yok hersey ortada fazla konusmanin bi alemi yok allah rahmet eylesin malesef bu ilk degil sonda olmayacak

ercan yazıcı
ercan yazıcı - 11 yıl Önce

ercan kardeimizden allahtan rah met dileriz kaderli aylesine allah sabırlık versin

sadettin kutlu
sadettin kutlu - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay. allah birdaha böyle kaza gösrtermesin.

eda
eda - 11 yıl Önce

allah rahmet eğlesin akrabam oluyo

Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin çok üzüldüm.rabbim ailesine sabırlar versin

Hüseyin
Hüseyin - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin.arkadaşlar artık şu gerzeli,gerze vs olarak yorum yazmayın.ya hiç yazmayın yada isminizi yazın.admin artık sizde buna bi son verseniz.

Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

admin ne yapsın ki klavye başındakilere az cesaret lazım.


banner381
SIRADAKİ HABER