Yerelden Ulusala Asparagas

Yerel basından ulusal basına kadar taşınan haberin aslı ortaya çıktı.

  Ulusal basına ait bir yayın organında çöpten yiyecek toplarken fotoğraflanan ilçemiz sakinlerinden Şerife Kocakoyun hakkında yapılan haberin gerçeklerle olan bağının araştırılması amacıyla Gerze Kaymakamı Metin Kubilay beraberinde S.Y.D.V. Başkanı Leyla Tuna ve söz konusu şahsın ikamet ettiği ilçemiz Hamidiye mahallesi muhtarı Ramis Kalay ile birlikte Şerife Kocakoyun’u ikamet ettiği Hamidiye mahallesi Okullar caddesi No:73’deki evinde ziyaret etti.

  İlçemiz kurumlarını haksız bir şekilde töhmet altında bırakan, Gerze’nin ve Gerze insanının kamuoyunda yanlış değerlendirilmesinin önüne geçebilmek amacıyla sorumlu ve ilkeli gazetecilik anlayışımız gereği hiçbir yorum katmadan ve hiç kimsenin kişilik haklarına zarar vermeden bu ziyareti ve haberin videosunu siz sayın okurlarımızla paylaşıyoruz.

Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 09:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz türk
yılmaz türk - 11 yıl Önce

işte aile kavramı işte türk olmak işete sinoplu işte insanlık ben herkesin bu vidioyu izlemesini dilerim

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

allah sizden razı olsun kaymakamım.

serhan
serhan - 11 yıl Önce

sayın kaymakam bey, gerze ilçemizde döndü adıyla tanınan ablamızdanda bilmem haberdarmısınız? ben ve elbetteki tum gerze halkı bir yılı askın bir suredir ağzında ki devasa yara ile dolaşmakta ve dilenmekte olan bu ablamızında elinden tutmanızı hastanede yataklı tedavi edilmesinin sağlanmasını tum gerze halkı adına sizden rica ediyorum..saygı sevgiyle...sayın mustafa yoğurtçu 2kez gönderdiğim mailimi yayınlamamak sizin tercihiniz olabilir ancak hic değilse makul bir sebep yazabilseydiniz demokratlığınızı sorgulatmak pahasına:)))) ama bensize ragmen de olsa o zavallı için bir platform oluşturacağıma söz verdim kendi adıma.....:(

banner381
SIRADAKİ HABER