8 Gözaltı

Dün Tokat’ın Turhal ilçesinde Spor-Toto Bölgesel Amatör ligi (BAL) 4.gurup maçında Turhalspor ile Sinopspor karşı karşıya gelen maç sonrası taraftar ve yöneticilere göz altı.

8 Gözaltı

Maç sonrası Sinopspor taraftarları ile Turhal ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi neticesinde Sinopspor’lu taraftarlara orantısız güç kullanan polis, deplasmanda takımlarına sahip çıkmak için Tokat’ın Turhal ilçesine giden Sinopspor Kuzeyliler adlı taraftar gurubundan 6 kişiyi cop, yumruk ve tekmeler ile döverek gözaltına aldı. Bunun üzerine taraftarlarına sahip çıkan iki Sinopspor yöneticisi de gözaltına alınarak Turhal ilçe Emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Yaklaşık 8 saat gözaltında tutulan Sinopspor’lu taraftarlar ve yöneticiler devreye giren AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in girişimleri ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Polisten yedikleri darbe izlerini gösteren fotoğraflarını Sosyal medya üzerinden paylaşan Sinopspor taraftarları görevli polislerden davacı olacaklarını belirttiler.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER