Ata spor kulübü hizmete girdi.

Osman Pamukoğlu caddesinde yeni açılan Ata Gerze Gençlik ve Spor Kulübü’nün açılış kurdelesini Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz kesti.

Ata spor kulübü hizmete girdi.

  Ata Gerze Gençlik ve Spor Kulübü açılışı, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gerze Cumhuriyet savcısı Orhan Aydın, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Yüksek Okul Müdür yard. Erhan Sur,  CHP İl Başkanı Mustafa Acun ve sporsever vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

  Açılışta Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz kısa bir konuşma yaptıktan sonra Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve hakime Özlem Aydın tarafından açılış kurdelesi kesildi. Gelen davetlilere öğrenciler tarafından daha önceden hazırlanmış sportif gösteriler sunuldu.

  Ata Gerze Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kutlu, sportif faaliyetler, zihinsel faaliyetler ve sosyal faaliyetler olmak üzere üç dalda faaliyet göstereceklerini anlatarak faaliyetlerini açıkladı.

Sportif faaliyetler: Taekwondo, basketbol, voleybol, masa tenisi ve Step- Aerobik.

Zihinsel faaliyetler: Satranç ve İngilizce dersleri.

Sosyal faaliyetler: Bale, Halk oyunları, Ney kursu ve yetişkinlere kondisyon amaçlı sportif çalışmalar ve her branşın ayrı öğretmeni olacağını anlattı.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2012, 10:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT TANGA
MURAT TANGA - 12 yıl Önce

öncelikle açılışa katılanlara teşekkür eder, sayın murat kutlu'nun bu girişimini ve emeği geçen tüm gerze halkını tebrik ederim. herşey güzel gerzemiz ve halkı için.

Büyük İroni
Büyük İroni - 12 yıl Önce

yandaki meyhane ne büyük ironi.şaka gibi...

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 12 yıl Önce

emeği gecenleri tebrik ediyorum.allah razı olsun diyorum.ama burada ata nın adı varda ata sporu olan güreş den hiç bahsedilmemiş.ata sporunun adı ;;;güreş değilmi benmi bilmiyorum , yoksa karıştırdımmı acaba diye bir an teretdüde düştüm ama ata sporu denilinçe güreş vardır.i̇nsanların bir çoğu türk halk müziğini sever, bir çoğu ; türk sanat müziğini, kimi rok, kimi pop ama bunlarında müzik dünyasında bir yeri var ama ne hikmetse spor alanlarını içerisinde varsa yoksa ;;;futbol, valeybol, basketbol, tekvando hani bunun güreşiiiiiiiii??????????????????

BORA AKGÜL
BORA AKGÜL - 12 yıl Önce

değerli öğretmen arkadaşım murat kutlu'nun üstün gayretleriyle açılan dernek tüm gerze'ye hayırlı olsun. umarım gerze'nin tercihi yandaki meyhane değil ata spor kulubü olur:)

banner381
SIRADAKİ HABER