Ata Sporumuz Güreşe Sahip Çıkalım

Gerze Güreş ve Salon Sporları Derneği yeni yönetim kurulu sporcularla tanışmak için bir araya geldi.

Ata Sporumuz Güreşe Sahip Çıkalım

  Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde bir araya gelen, Gerze Güreş ve Salon Sporları Derneği yönetim kurulu Başkanı Arif Yiğit, üyeleri Hüseyin Ergün, Hüseyin Güleryüz, Ertuğrul Asut ve Nihat Servi güreş sporlarını gerçekleştiren antrenör Serkan Alkanat ve sporcularla biraraya geldiler.
  Gerze Güreş ve Salon Sporları Derneği Başkanı Arif Yiğit konuşmasında, “Ata sporumuz olan güreşe sahip çıkılması ve maddi manevi destek verilmesi gerekir” dedi. Yönetim üyeleri ise konuşmalarında “Sporun her dalına sahip çıkıyoruz fakat ata sporumuz olan güreşe daha çok önem vermemiz gerekir, Gerze halkından maddi ve manevi destek bekliyoruz. Güreşin alt yapısını oluşturmaya çalışıyoruz, güreşe gönül vermiş sporcularımızın her zaman yanındayız ve Gerze Güreş ve Salon Sporları Derneğinin eski yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

  Antrenör Serkan Alkanat ve beden eğitimi öğretmeni Fatmagül Özaltın eşliğinde Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerin katılmış olduğu müsabakalarda serbest stil ve grekoromen stilde 5 sporcuyla katılıp serbest stilde 3 birincilik 1 ikincilik 1 de üçüncülük elde etti. Grekoromen stilde ise 2 sporcuyla katılıp 2 birincilik elde ettiler. Müsabakalarda birinci olan öğrencilerimiz gurup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar. Müsabakalarda dereceye giren sporcular ise şöyle sıralanıyor. 

SERBEST SİTİLDE DERECE ALANLAR:

55 kg: Akın Duru 1.Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

60kg:Cafer Yiğit 1. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

96kg:Ali Demir 1. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

66 kg: Abdul Kadir Karagülle 3. İmam Hatip Lisesi

96 kg: Aşkın Akman 2. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

GREKOREMENDE DERECE ALANLAR:

66 kg.Abdulkadir Karagülle 1.

96 kg: Aşkın Akman 1.
Haber: Nurgül Gençay





































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2013, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
KADİRALKANAT
KADİRALKANAT - 11 yıl Önce

sevgili hocam kardeşim serkan başarilariin devamini dilerim umarim türk güreşineaşarili sporcular yetiştirirsin yolunaikolsun

banner381
SIRADAKİ HABER