Bir Altın Dört Gümüş

56 ilden bin 700 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda Sinop Sporcular tatamide fırtına gibi esti. 15 sporcu ile Türkiye şampiyonasına katılan Sinop 5 madalya çıkartarak, büyük bir başarıya imza attı.

Bir Altın Dört Gümüş

  56 ilden bin 700 karatecinin katılımı İzmir’de yapılan Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılan Sinoplu karateciler, büyük bir başarıya imza atarak 1 Altın 4 gümüş madalya ile Sinop’a döndüler.  Karate federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Karate şampiyonası  28 Şubat – 03 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir ilinde yapıldı. Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karete Antrenörü, Erdal ÖZCAN yönetiminde müsabakalar hazırlanan ve tatamiye çıkan Sinoplu karateciler büyük bir başarıya imza atmanın gururu ile Sinop’a döndü.

Kata ve Kumite Müsabakaları’nda müthiş  müsabakalara imza atan Sinoplu karatecilerden ;

2000 Doğumlu Bayan Kumite 47 Kiloda    : Betül SOLAK    Türkiye 1.cisi

2000 Doğumlu Erkek Kumite  50 Kiloda    : Furkan KAYA   Türkiye 3.cüsü

2001 Doğumlu Erkek Kumite  45 Kiloda    : Furkan ÇETİN  Türkiye 3.cüsü

2001 Doğumlu Bayan Kumite 42 Kiolada  : Simge YÜCEL Türkiye 3.cüsü

2001-2002 Doğumlu Bayan Takım Kata Takımı : Bilge SOLAK-Melise Nur UZEL-Simge YÜCEL  Türkiye 3.cüsü  olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ayrıca yapılan Şampiyonada Altın Madalya kazanan sporcumuzu Betül SOLAK 29-31 Mart 2013 tarihleri arasında Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında Ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyona sonrasında açıklama yapan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karete Antrenörü Erdal ÖZCAN “ Sporcularımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Dr. Ahmet CENGİZ Beyefendiye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÇELİK'e teşekkür ediyorum. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik inşallah daha güzel başarılarla ilimizin ismini başta ülkemiz olmak üzere Avrupa ve Dünyada duyurmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 10:51
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER