Çeşmeler Yine “Cimbom”

Sinop Gerze’deki gelenek devam ediyor. İlçedeki çeşmelerin rengi bu yıl da değişmedi, Sarı Kırmızı.

Çeşmeler Yine “Cimbom”

  Ülkemiz spor kamuoyunun merakla beklediği ve yakından takip ettiği Sinop Gerze’deki çeşmelerin süper lig şampiyonu takımın renklerine boyanması geleneği bu yıl da sürdürüldü.

Gerze’ deki tüm çeşmeler Galatasaray’a gönül veren genç-yaşlı, kadın-erkek, çoluk-çocuk tüm fanatik cimbomlular tarafından büyük bir gururla bu yıl da süper lig maratonunu birincilikle bitiren şampiyon Galatasaray’ın sarı kırmızı renklerine boyandı.

  Son maçlarında her ne kadar ezeli rakipleri FB’ye yenilmelerinin burukluğu gözlerden kaçmasa da, çeşmeleri bir sanat eseri özeni ve titizliği ile takımlarının renklerine boyayan GS taraftarları bu günün anısına boyadıkları çeşmelerin başında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 12:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Kuntay EVCEN
Murat Kuntay EVCEN - 11 yıl Önce

Geçen yıl da Galatasaray şampiyon olmuştu ama Gerze lisesi önündeki çeşme yıl boyu sarı-lacivertti.Umarım bu sene bu hata tekrarlanmaz

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

1945 tarihinde yapılmış ve haber değeri taşıyacak kadar da önem verdiğimiz bu kültür varlığımızın daha bakımlı halde olması gerekmez mi?

bu haber vesilesiyle, kültür varlıklarının geliştirilmesi projeleri ile adından söz ettiren hemşehrimiz mimar mehmet ismet aykın ve gerze belediyesini, bu kültür varlığımızı daha bakımlı hale getirmesi için göreve davet ediyorum.

syg,
gka

Seckin
Seckin - 11 yıl Önce

bu qeleneqi daha quzel ve duzenlı yapabılseydık keske boswerılmışlık war malesef...

isismsiz
isismsiz - 11 yıl Önce

seckin bey,
bu qeleneqi daha quzel ve duzenlı yapabılseydık keske boswerılmışlık war malesef... yazarken senin türkçende ki boşvermişlik ne acaba? alfabende '' g '' harfi mi yok? alfabende '' v '' harfi mi yok acaba?

banner381
SIRADAKİ HABER