Devamı Gelsin..!

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcisi Sinopspor deplasmanda Safranbolu Belediyespor’u 7-1 mağlup etti.

Devamı Gelsin..!

Mor-Beyazlı renklere sahip olan Sinopspor, maçın ilk yarısını 3-0 galip bitirdi. İkinci yarıda da başarılı bir grafik çizen Sinopspor, ev sahibi Safranbolu Belediyespor’un attığı gol ile durumu 3-1 yapması neticesinde ataklarını hızlandırdı ve attığı 4 gol ile durumu 7-1 lehine çevirerek 3 puanın sahibi oldu.

Bu hafta lige 11 sırada ve 1 puan ile başlayan Sinopspor aldığı bu galibiyet ile puanını 4’e çıkarttı ve sıralamada 8.sıraya yerleşti. Sinopspor önümüzdeki hafta kendi evinde Kastamonu Özel İdarespor’u konuk edecek.

Maç sonu Sinopspor Teknik Derktörü Ali Kemal Yılmaz bir demeç yayınladı.

BEN İNANDIM SİZLERDE İNANIN...

Teknik Direktör Ali Kemal Yılmaz, “Disiplin konusunda daha derli ve toplu oynamak zorundayız. Bizler futbol oynamayı isteyen, arzulayan bir takımız,

Geçen maçlardaki iyi oyunumuzu gün geçtikçe üstüne koyuyoruz, baktığımızda oyuncularımız vermiş olduğumuz taktikleri uyguladılar. İstek arzu ve özveriyi sahaya yansıttık. Yeni bir ekibiz zamana ihtiyacımı var zamanla daha iyi oyun ve sonuçlar alacağız. Sinopspor camiasının ve Sinopluların 7den yetmişe bize güven ve desteklerini bekliyoruz. Sinopspor camiasına ve Sinoplulara hayırlı uğurlu olsun

Genel olarak camianın beklentilerin farkındayım ama beklentilerin olması için her anlamda çok desteğe ihtiyacımız var şartları oluşturmalıyız.” dedi.

Haber: Velaattin Saatçi

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER