Doğal Şartlarda Gerze’de Neden Yapılmadı

2016 yılında Karadeniz Mahalli Off-Road şampiyonası Gerze’de doğal şartlarda yapılırken bu yıl Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. ayak yarışları, Boyabat ilçesinde oluşturulan Tayyareci Nuri Bey etabında yapıldı.

Doğal Şartlarda Gerze’de Neden Yapılmadı

Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop’un Boyabat ilçesinde yapılan 2017 Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. Ayak yarışı 29 Nisan 2017 Cumartesi günü yapıldı.. Bölgede yılın en önemli spor etkinliklerinden birisi olarak öne çıkan organizasyon, Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlendi. Boyabat ilçesinin Daylı Köyü yeni otogar mevkiinde oluşturulan parkur, seyir keyfi yüksek ve kolay izleyebilecek şekilde büyük bir özenle hazırlandı. Off-Road sezon açılışı niteliğindeki yarış, 29 Nisan Cumartesi saat 12.00’ de şehir merkezi eski otogar önünden verilen seremonik start ile başladı. Organizasyonun ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabında gerçekleşti. Adrenalini yüksek engelli parkurlar büyük çekişmelere sahne olurken, yarışlara katılan bazı araçlar küçük kazalarda geçirdi.

30 Nisan 2017 Pazar günü ikinci ve son gününde sporcular Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında yarıştı. Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. Ayak yarışı 19.30’da Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen ödül töreniyle son buldu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER