Judocularımız Samsun Gezisinde

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü Judo takımımız Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize etmiş olduğu projeye katıldı.

Judocularımız Samsun Gezisinde

  “Seyyah Bizim İller” projesi kapsamında 30 Mart günü 47 gencimizle, 31 Mart günü ise 15 gencimizle Samsun il’inde tarihi ve kültürel mekanları ziyaret eden sporcularımız, ayrıca Samsun’da yapılan Uluslararası Judo Federasyonu IJF’ye üye ülkelerin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu yıldızlarının yer aldığı en prestijli organizasyonlarından olan “ JUDO GRAND PRIX - 2013 SAMSUN“  müsabakaları yerinde canlı izlediler. Gençlerimiz 43 ülkenin katılımıyla gerçekleşen ve birden fazla ulusal ve uluslararası televizyon kanallarının canlı yayınla verdiği müsabakaları heyecanla izleyerek ülkemiz için tezarühatlar yaptı.

  Müsabakalar sonucunda ülkemiz sporcuları 1 altın, 2 bronz ve 2 beşincilik derecesi elde ederek uluslar arası alanda başarı grafiklerini yükselttiler. 

  Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü yetkilileri, gençlerimize bu proje vasıtasıyla çevre, tarihi ve kültürel değerlerimizi tanımaları, ilçemizden 3 ortaokul 4 lise öğrencisi sporcularımızın kaynaşmalarının sağlanmasındaki katkıları ile 2020 olimpiyat adaylığı sürecinde ülkemiz için oldukça önemli yeri olan uluslararası bu organizasyonu izleme fırsatı yaratmalarından Gerze Kaymakamı Metin Kubilay'a ve Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik'e ve tüm personeline teşekkür ettiler.



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 10:43
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER