Judocularımızdan Çorum Çıkartması

Çorum Judo il temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programında yer alan Alaca Belediyesi İller arası Judo Turnuvası 28-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Alaca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Judocularımızdan Çorum Çıkartması

  Alaca’da ilk kez düzenlenen Judo Turnuvasına; bay ve bayan ayrı ayrı olmak üzere süper minik, minik, yıldız ve ümitler kategorilerinde Çorum, Ankara, Yozgat, Samsun, Sinop, Giresun, Amasya, Bartın toplam 8 ilden birçok kulüp katıldı.

Alaca Belediyesi ev sahipliğinde konaklama imkanı sağlanarak en iyi şekilde ağırlanan misafir takımlar sportif mücadelenin yanında Alacahöyük, Boğazkale, Velinin çayırı gibi tarihi kültürel yerleri ziyaret edilerek, sporcular gönüllerince eğlendi.

Sinop - Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü Judo takımı olarak katıldığımız müsabakalarda 3 altın, 9 gümüş ve 3 bronz madalya elde eden sporcularımız takım halinde 4.lük kupasını kaldırdı.

Dereceye giren sporcularımız;

48 KG. ÜMİT Bayanlar

KADER AYDIN

2.LİK

52 KG. ÜMİT Bayanlar

BERİL DİNÇ

2.LİK

40 KG. YILDIZ Bayanlar

MERVE ŞAHİN

2.LİK

50 KG. YILDIZ Erkekler

DURSUN ALİ EKİNCİ

2.LİK

66 KG. YILDIZ Erkekler

BARAN AKPINAR

3.LÜK

28 KG. S.MİNİK Bayanlar

RABİA ALEYNA HEP

1.LİK

30 KG. S.MİNİK Erkekler

BARAN ÇELİK

1.LİK

46 KG. S.MİNİK Erkekler

EREN M.ÖZCAN

1.LİK

32 KG. S.MİNİK Erkekler

MERTCAN EKİCİ

2.LİK

34 KG. S.MİNİK Bayanlar

ERVANUR ERTÜRK

2.LİK

30 KG. S.MİNİK Erkekler

KADİR DENİZ YILMAZ

3.LÜK

36 KG. MİNİK Bayanlar

İREM ÖZCAN

2.LİK

52 KG. MİNİK Bayanlar

PINAR AVLACI

2.LİK

40 KG. MİNİK Bayanlar

ŞEVVAL ÇELİK

2.LİK

44 KG. MİNİK Bayanlar

HÜLYA HEP

3.LÜK

  Antrenör Özlenen Akpınar, “2008 yılında  Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde başlayan judo faaliyeti artık 400 metrekare yeni yapılan antrenman salonunda daha iyi şartlarda yapılmakta olup, ilçemize kazandırılan bu antrenman salonu sayesinde sporcularımızın daha iyi şartlarda antrenman yapabilmektedir. Sinop Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER'e Milletvekilimiz Mehmet ERSOY'a Kaymakamımız Bülent BAYRAKTAR'a, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Sinop İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisimize, Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüklerimize velilerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 21:28
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER