Judodaki Gururlarımız Konya Yolunda

Duygu Topal ve Beril Dinç, Türkiye Süper Lig ve Büyükler 1 Lig müsabakaları için Konya’ya hareket ettiler.

Judodaki Gururlarımız Konya Yolunda

Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Süper Lig ve Büyükler 1.Lig müsabakaları 26-28 Aralık 2015 tarihinde Konya ilinde gerçekleşecek ve müsabakalar sonunda Süper lig’e yükselecek takımlar ve Avrupa Kulüpler Kupasına katılacak takımlar belirlenecek.

2012 yılında Gerze HEM Judo kulübünün de yarıştığı 1.lig’de bu yıl yer almazken, kulüp sporcuları Duygu Topal ve Beril Dinç, kiralık sporcu olarak, Sivas Gençlik Kulübünden gelen teklif üzerine bu kulüp adına yarışmak üzere Konya’ya hareket ettiler.

Bu güne kadar katıldıkları birçok müsabakada aldıkları dereceler ile gurur kaynağımız olan sporcularımızdan Duygu Topal, halen Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünde eğitimine devam ederken, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) yer almakta ve en son 2015 Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü dür. - Beril DİNÇ ise halen Gerze Çok Programlı Lisesinde eğitimine devam ederken spor çalışmalarına da yine ilçemizde devam etmekte ve en son 2015 Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5.si dir.

Sporcu kardeşlerimize Konya’daki müsabakalarda başarılar diliyor bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 12:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER