Kırkpınar’da Gerze’de Var

Gerzeli güreşçiler tarihi Kırkpınar güreşlerine katılarak sesimizi duyurdular.

Kırkpınar’da Gerze’de Var

Ata sporuna yaptığı katkılar nedeniyle artık uluslararası spor camiasında haklı bir yer edinen tarihi Kırkpınar güreşlerinin 654. gerçekleştirildi.

Her boyda onlarca güreşçinin yaptığı ve kıran kırana geçen güreşler sonunda 654. tarihi Kırkpınar güreşlerinin bu yıl ki başpehlivanı finalde Osman Aynur’u yenen Orhan Okulu oldu.

Tarihi Kırkpınar güreşlerinin ilçemizi ilgilendiren yönü ise, güreşlere Gerze’den de de güreşçilerimizin katılması idi.

 Gerze Salon ve Güreş Kulübü güreşçilerinden Cafer Yiğit, Alican Demir ve Yusuf Karaman er meydanında attıkları birbirinden güzel güreşlerle, seyircilerin takdirlerini toplarken boylarında derece yaparak ilçemizin sesini Kırkpınar’da da duyurdular.

Gazetemize açıklama yapan kulüp başkanı Arif Yiğit; “güreşçilerimiz bu katılımları ile tecrübe kazandılar, dönüşümüzden itibaren çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz, önümüzdeki yıl güreşçilerimizden daha üst seviyelerde başarılar bekliyorum. Katkıları ve bizlere her zaman aralıksız desteklerini sürdüren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 11:56

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin boıdur
hüseyin boıdur - 9 yıl Önce

müdürden ziyadwe onları yetiştirenleri en samimi duygularımla tebrik ediyorum...müdür;;görevini icra etmiş...zaten oda tıpkı benim gibi görevini yaptığından dolayı maaşınıda her ay almaktadır ....başarıda katkısı varmıdır elbette olamlı,görev amacıda bu değilmi zaten...

banner381
SIRADAKİ HABER