Minnettarlıklarını İfade Ettiler

27 Mart 2013 tarihinde Sinop Atatürk Spor Salonunda başlayan Türkiye Poomse Teakwondo müsabakaları sona erdi.

Minnettarlıklarını İfade Ettiler

  Toplam 25 kategoride 30 ilden 400 sporcunun yarıştığı Türkiye Poomse Teakwondo Şampiyonası son gün yapılan müsabakalarla sona erdi. Son gün yapılan müsabakalarda sporculara ödülleri Teakwando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Elçin, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Emin Kuru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Özhan ve Sinop Teakwondo Antrenörü Şaban Demirci verdi.
  Akademik kariyeri boyunca binlerce öğrencinin yetişmesinde maddi ve manevi her türlü katkıyı esirgemeyen Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Emin Kuru’ ya Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile güzel bir tesadüf eseri Emin Kuru'nun öğrencisi olan Sinop Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik bir anlamda vefa borçlarını ödediler.
  Teakwondo Federasyon Başkanı Metin Şahin Prof. Dr. Emin Kuru'ya katkılarından dolayı plaket verirken Kuru’ nun öğrencisi ve Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'de hocasına kotra hediye ederek Türk Sporuna verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Sinop Haber.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2013, 13:33
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER