Önemli Olan İnanmak

Gerze Güreş Kulübü Aksaray’da yapılan 2.lige terfi seçmelerinde ilk 16’ya kalamadı.

Önemli Olan İnanmak

11-13 Aralık 2015 tarihlerinde Aksaray’da yapılan Yıldızlar Kulüpler 2. Lige terfi müsabakalarına katılan Gerze Güreş Kulübü ilk 16’ya kalamadı.

Aksaray’da Türkiye genelinde yaklaşık 35 takımın katıldığı seçmelerde güçlü rakipleri ile başa baş mücadele eden takımımız tecrübe eksikliği nedeniyle başarılı olamadı.

Seçmelerde Türkiye sıralamasında 9. Olan güreşçimiz Muhammet Yılmaz’ı altınla ödüllendiren Kulüp Başkanı Arif Yiğit yaptığı değerlendirmede; “ güreşçilerimiz ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular. Ancak güçlü rakipleri karşısında tecrübe eksikliklerinin kurbanı oldular. Önemli olan inanmak ve ilimizi ve ilçemizi böylesine büyük bir organizasyonda temsil etmek idi, inandık ve bunu başardık. Eksikliklerimi gördük ve bunları en kısa sürede tamamlayarak hazır hale geleceğiz. “Ata Sporumuz Güreşi Gençlere Sevdirmek, Yaygınlaştırmak ve Gelecek Nesillere Aktarmak” adlı projenin hayata geçirilmesi sürecinde kulübümüze her türlü desteği sağlayarak ilçemizde Ata sporumuzun yaygınlaştırılıp gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan çabalarından ötürü Metin ve Sümeyye Çalmaz çiftine, Hüseyin Kocabaş’a ve Ali Kalay’a teşekkürler ediyorum” dedi.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 10:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER