Şampiyonun Adı İlçe Tarım

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce tertiplenen voleybol turnuvası sonuçlandı.

Şampiyonun Adı İlçe Tarım

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz, Gerze Liman Başkanı Rüstem Akçay, Gerze Yelken Kulübü Başkanı Metin Çalmaz ve kalabalık bir seyirci topluluğunun katıldığı;

  Piri Reis’i Anma ve Kutlamalar çerçevesinde tertiplenen ve 6 takımın katılımı ile ilçemiz kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kurumlar arası voleybol turnuvası 21 Haziran 2013 Cuma günü yapılan yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Turnuvanın 3. lük, 4. lük maçı saat 18.30 da Tapu Sicil ile Müftülük takımları arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk iki setini 25-22 ve 25-21 lik skorlarla alan Tapu Sicil 3. seti 25-21 kaybederek maçtan 2-1 galip ayrılarak turnuvanın 3. sü oldu.

İlçe Tarım ve Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu takımları arasında saat 20.00 de başlayan turnuvanın final maçı izleyicilerin nefeslerini kesti. Turnuvanın iki favori ismi finale hak ederek geldiklerini ispatladılar. İlk seti rakibine 25-19’luk üstünlük sağlayan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu takımı kazandı. 2. setin başlaması ile üstünlüğü ele alan İlçe Tarım bu seti 25-20, 3. seti 25-16 ve 4. seti de 25-21 lik skorlarla kazanarak, 3-1 lik sonuçla turnuvanın şampiyonu oldu.

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın yoğun programı nedeniyle ancak kısa süre izleyip ayrıldığı turnuvanın kupa ve gemi maketlerinden oluşan ödül törenine geçildi.

Turnuvanın 1.si İlçe Tarıma kupası ve hediyesi Gerze Liman Başkanı Rüstem Akçay,

2. Gazi Mustafa Kemal Orta Okuluna kupası ve hediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz,

3.sü Tapu Sicile kupası ve hediyesi Gerze Yelken Kulübü Başkanı Metin Çalmaz tarafından takdim edildi.

Turnuva tertip komitesinin katılan sporculara baklava ikramı ile sona erdi.
Haber: Nurgül Gençay.




























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2013, 18:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
RÜSTEM AKÇAY
RÜSTEM AKÇAY - 11 yıl Önce

turnuva başarili ve huzur içerisinde tamamlanmış olup,katki ve katilim sağlayan herkese teşekkürler.

banner381
SIRADAKİ HABER