Türkiye Şampiyonasında Rekor Kırdılar.

Gerzeli Taekwondocu Yücel Altun Türkiye 5.si oldu.

Türkiye Şampiyonasında Rekor Kırdılar.

13-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Hatay ilinde yapılan Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasında Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Taekwondo sporcuları başarılı sonuçlar alarak Sinop’a dönüş yaptı.
Kafile başkanlığını Sinop temsilcisi, Sinop Gençlik Spor il Müdürlüğü ve Milli takım antrenörü Şaban Değermenci’nin idaresinde Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasına katılan Sinoplu Taekwondo sporcuları şampiyona sonunda Türkiye 3.lüğü Türkiye 5.liği Türkiye 6.lığı Türkiye 7 ve 8.liği derecelerini kazandı.
İl takımımız genel klasmanda yıldızlar minikler Türkiye 5.liği kupası kazandı.
Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasında Sinop Gençlik Spor İl Müdürlüğü taekwondo antrenörü ve uluslararası Sinoplu hakemimiz Barış Tosun hakem olarak görev yaptı.
Sinop Taekwondo İl temsilcisi Şaban Değermenci şampiyona sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” Bu yıl alt yapıdan yeni bir çok sporcuyu takıma kazandırdıklarını, bu şampiyonada ilk kez yarışan ve tecrübe kazanan bu sporculardan önümüzdeki yıllarda şampiyonluklar beklediğini ve taekwondo çalışmalarımıza imkan veren ve bu şampiyonalara gönderen Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” dedi.
Dereceye giren sporcularımız:
Minik Erkek Takımlarda Türkiye 3.
Hikmet Faruk TOSUN
Batıkan ATAŞ
Muhammet Alperen SEVİM

Büyük erkek takımlarda 5.
Nurullah NAMDAR
Yücel ALTUN
Rasim ÖZALP

18 yaş altı mix takımlarda Türkiye 7.
Ömer Faruk ÖZVİN
Doğukan ATAŞ
Müberra FIRINCI

Ezginur GÜRKAN
Zülal GENÇ
Yıldızlar Pair Türkiye 8.

Erkin Doğan Gür

F.Ersin Erol

Kaynak: Sinop Pusulası








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 09:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

sizleri tebrik ediyorum...Allahdan daha güzel başarilarla dolu bir spor hayati dliyor, gözlerinizden öpüyorum...!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER