Uluslararası Turnuvada Sesimizi Duyurdular

Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü Judo Takımı Sakarya-Karasu’da düzenlenen uluslararası turnuvaya katılarak ilçemizi başarı ile temsil ettiler.

Uluslararası Turnuvada Sesimizi Duyurdular

  Sakarya İli Karasu Kaymakamlığı, Karasu Belediye Başkanlığı ve Karasu Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü tarafından 01-03 Haziran 2013 tarihleri arasında 3 gün süre ile düzenlenen 4. Uluslararası İpsiz Recep Judo turnuvasına 2 minik ve 4 ümit olmak üzere toplam 6 sporcu ile katılan Gerze HEM Kültür ve Spor Kulübü Judo takımı ilçemize her zaman olduğu gibi başarılı sonuçlarla döndüler. 4 ülkeden 10 kulübün katıldığı turnuvada katılan sporcular arasında, sporun yanında ortak çalışmalar ve sosyal etkinlikler düzenlendi.

  Turnuvaya katılan ülkelerin kulüp idareci, antrenör ve birer sporcusundan oluşan heyetleri Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ekibimiz Kaymakam ve Belediye Başkanına ilçemizi tanıtan kitap ve buroşürlerden hediye ederken, Karasu Belediye Başkanlığı Makam masasının üzerinde gördükleri Sinop Üniversitesi logolu kupa ekibimizi ayrıca memnun etti.

  Farklı ülke çocuklarının ve farklı kültürlerin kaynaşmasına ve yeni dostlukların oluşmasına vesile olan turnuvanın sporcularımız üzerinde son derece olumlu etkileri olduğunu belirten takımımızın antrenörü Orhan Akpınar; minikler kategorisinde 32kg. Senanur Seher Ağbaba ve Hülya Hep ’in 3. ,48kg. Kader Aydın, 52 Kg. Beril Dinç, 63 Kg. Duygu Topal ve +63kg. Elif Nur Demir’den oluşan Ümit Bayan Takımımızın A grubunu 4. sırada bitirmesine rağmen finale çıkamadığı bilgisini verdi.

  Turnuvaya katılan yerli ve yabancı ülkelerin ekipleri, adına 4.sü düzenlenen turnuvanın isim babası Kurtuluş Savaşının kahraman milislerinden İpsiz Recep’in kabrini ziyaret ettiler. Karasu Belediye Başkanlığınca onurlarına düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendiler.

  Gerze HEM Kültür ve Spor Kulübü Judo Takımı, desteklerinden dolayı Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve Barbaros Motor nezdinde Barbaros Özer, Eser Okan ile işletme çalışanlarına teşekkür ettiler.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2013, 15:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER