Ünümüz Balkanlara Ulaştı

11 – 12 Temmuz 2014 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde yapılan Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Millilerimiz 17 madalya ile döndü.

Ünümüz Balkanlara Ulaştı

  Gerze Halk Eğitim Merkez Kültür ve Spor Kulübü sporcusu Baran Akpınar ve Erkek Milli Takım Antrenörü olarak görev alan ilimiz antrenörlerinden Orhan Akpınar'ın da katıldığı Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda Milli takımımız 10 Balkan ülkesi arasında ikinci oldu. Erkek Milli Takımımız 4 altın 2 gümüş 3 bronz toplam 9 madalya, Bayan Milli Takımımız ise 2 altın 3 gümüş 3 bronz madalya ile toplamda 17 madalya kazandı.

Yıldızlar Balkan Şampiyonasına katılan Millilerimizi, Plovdiv Muavin Konsolosumuz Sayın Murat Muhacıroğlu ve FİLİBE Belediye Başkanı Sayın İvan Yotev tarafından da ziyaret etti.

73 Kg. kategorisinde müsabakaya çıkan sporcumuz Baran Akpınar ilk turdaki Sırp rakibi karşısında çok iyi mücadele etmesine karşın turnuvada elendi. İlimizden uluslararası arenada ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade eden sporcumuz Baran Akpınar edindiği tecrübe ile ülkemize mutlaka uluslararası derece kazandıracağını belirtti.

İlimiz Antrenörü Orhan Akpınar; Milli takımda görev verilmesinden onur duyduğunu, sporcularımızın başarısı için her türlü gayreti gösterdiğini, ülkemiz adına çok iyi bir sonuçla döndüklerini belirterek, Ülkemizin çeşitli bölgelerinden Türkiye derecesi yaparak Milli takımda yer alan ve üstün gayretle mücadele eden sporcularımıza ile onları yetiştiren hocalarına teşekkür etti.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 14:41
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER