Vurduğunu Deviren Adam Sinoplu

Sinoplu hemşerimiz Terminatör lakaplı Kadir Yıldırım Kick Boks’ta rakiplerini nakavt ederek kazanıyor.

Vurduğunu Deviren Adam Sinoplu

Son olarak 24 Kasım 2018 de Tokat’ta yapılan ağır sıklet 4 lü turnuva Kick Boks şampiyonasına katılan Terminatör lakaplı hemşerimiz Kadir Yıldırım ilk rakibi olan Kongolu 140 kg lık bir dev olan Said Anord Kasango’yu ilk raunda nakavt ederek finale yükseldi. Finale yükselen Yıldırım final maçında yarı finalde İranlı rakibini yenen milli sporcu Hamdi Saygılı ile karşılaştı. Final maçının 3. raundun son saniyesinde rakibini nakavt ederek uluslar arası 4 lü turnuva şampiyonu oldu.

Hedefinin Kick Boks sporu şampiyonlar ligi olarak nitelendirilen Glory organizasyonunda Türkiye’yi temsil etmek olan Terminatör lakaplı Kadir Yıldırım, aslen 1987 Sinop Ayancık ilçesi doğumlu olup İstanbul Ataşehir’de yaşamakta. Evli ve 4 yaşında bir kız babası olan Yıldırım Sakarya Üniversite’si Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği okumakta.

Yıldırım 2001 yılında Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesinde antrenör Murat Özkaya ile Kick Boksa başladıktan sonra 10 kez Türkiye şampiyonluğu, Kickboks, Wushu, Karate ve Muay tai branşlarında defalarca şampiyonluğu var.

Profesyonelde 12 maçta 10 galibiyet 2 mağlubiyeti olan Yıldırım rakiplerimi 6 kez nakavt etti. Amatör olarak 144 maçın tamamını kazanarak Türkiye’de ağır sıkletin yenilgisiz tek sporcusu olup Milli takımlar düzeyinde Avrupa ve Dünya 2. likleri var.

Şuan Alaşehir Ferhatpaşa Mahallesinde yetiştiği kulüpte ve Alaşehir lets club’de antrenörlük yapıyor. Yine hedeflerimden biride; beden eğitimi öğretmeni ve antrenör olarak ülkesine, ahlaklı, başarılı  ve faydalı sporcular yetiştirmek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 19:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER