Yeni spor müdürü projelerini anlattı.

Yeni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz, Gerze için gerçekleştirmeyi planladığı projelerini Gerze Gündem’e anlattı.

Yeni spor müdürü projelerini anlattı.
Ümit Yılmaz’ın ayrılmasıyla boşalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Öğretmen evi müdür yardımcısı Sümeyye Çalmaz getirildi.
Yeni görevinden dolayı mutlu olduğunu belirten Çalmaz, atanmasında katkısı olanlara teşekkür etti. İlk işinin kurumlar arası diyaloğu arttırarak Gerze’de spor faaliyetlerini olabilecek en üst seviyeye çıkarmak olduğunu söyledikten sonra projelerini sıraladı.
İlçemizde faal sporcu sayısını arttıracağız.
İlçemizde şu anda mevcut lisanslı sporcu sayısı bana göre yeterli değil. Bu sayının arttırılması gerekiyor. Bunun içinde öncelikle İlçemizde görevli Beden Eğitimi öğretmenleri ile işbirliğini güçlendirerek öğrencileri hem spora karşı özendirilmesini hem de onların mevcut kulüplerin lisanslı sporcusu olmalarını sağlayacağız.
Faal spor branşlarını arttıracağız.
İlçemizin futbol, basketbol, voleybol gibi gözde sporlarda bir yerlere geldiği görülüyor. Bu sevindirici ama bence yeterli değil. Amacımız bu branşlarda daha iyi yerlere gelmek olduğu kadar diğer bütün spor branşlarının faal hale getirilmesi gerektiğine inanıyorum. Sporun her alanında Gerze’nin adını duyurmak, Gerzeli sporcuların ulusal ve uluslar arası sahalarda kendini göstermelerini sağlamak zorundayız. Bunun için okulların bünyesindeki spor kulüplerinin sayısını da arttırmamız gerekiyor.
Tesislerin çağdaş seviyede olması için modernizasyonlarını yaptıracağız.
İyi bir sporcu yetiştirmek için modern ve yeterli tesislere sahip olmanız gerekiyor. Bunun için gerekli girişimlere şimdiden başladık. Bayındırlıktan gelen teknik yetkililerle eksiklikler tespit edilerek yapılacaklar konusunda çalışmalarımız başladı. 2011 bütçesinden ayrılan parayla şehir statının tribünlerinin koltuklandırılmasından, radyal ısıtma sistemlerinin yapılmasına kadar birçok konuda anlaşma sağlandı. En kısa zamanda çok çağdaş ve modern spor alanlarına sahip olacağız.
Çok çalışacağız, başaracağız.
Devlet adına bana bu görev verildi. Ben de en iyisini yapmak zorundayım. Bunun için de mesai kaygısı olmadan gece gündüz çalışacağım. Başarılar ardından zaten gelecektir.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat ALTUNTAŞ
Suat ALTUNTAŞ - 13 yıl Önce

Değerli ÖĞRETMENİM

Öğretmenevindek i Başarılı Çalışmalarınızdan sonra yeni görev yerinizde daha iyisini daha fazlasını başaracağınıza yürekten inanıyoruz. TEBRİKLER

Metin ÇALMAZ
Metin ÇALMAZ - 13 yıl Önce

Sayın Müdürüm yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sizinle spor hayal edilen noktaya gelecektir.

sporcu
sporcu - 13 yıl Önce

daha önce de voleybol macları için kullandığım spor salonunda sporla ilgili bir bayanı görmek beni cok mutlu etti..ve yakın ilgisi de düşüncelerimi destekler nitelikteydi..gercekten bu makamı hakeetiğine canı gönülde inanıyorum ve basarılarının devamını diliyorum..

Ayfer ÜÇBUDAK
Ayfer ÜÇBUDAK - 13 yıl Önce

sayın müdüre hanımın başarılı olacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun.

Hasan ALBAYRAK
Hasan ALBAYRAK - 13 yıl Önce

Syn yardımcım yeni görevinizde de başarılar diliyorum. Sizdeki enerjinin İlçe Gençlik Spora da yansıyaçağı inancıyla sportif faaliyetlerin ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Sevgül ALTUNTAŞ ULUĞ
Sevgül ALTUNTAŞ ULUĞ - 13 yıl Önce

Sümeyye Teyzeciğim,Yeni görev yerinde başarılar diliyorum.(Seni Çok Seviyoruz)

ibrahim oğuzgiray
ibrahim oğuzgiray - 13 yıl Önce

saygı değer hocam inşaallah başarıların devamını diliyorum hayırlı olsun saygılarımla l

banner381
SIRADAKİ HABER