Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz, hafta sonu deplasmanda oynanacak Yozgatspor 1959 maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz, “Ligin ilk haftasında oynadığımız Yeni Amasyaspor maçında ilk dakikalarda yediğimiz gol bizi şoka uğrattı. Beraberlikle kapattık maçı ve bizim için gerçekten hayal kırıklığı oldu. Maçın geneline baktığınız zaman hak ettiğimiz şey 3 puandı ama hak ettiğimizi alamadık. Yediğimiz golden sonra takımım istediğimiz oyunu sahaya yansıttı. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Önümüzdeki zaman diliminde bambaşka bir Sinopspor sizlere izlettireceğiz. O zaman dilimine kadar kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu ligde her an ve her şey olabilir. Hafta sonu deplasmanda oynanacak ligin bir başka iddialı takımı Yozgatspor 1959 maçından galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Ali Kemal Yılmaz, deplasmanda galibiyet almak istediklerini kaydederek, şunları dedi: “Disiplin konusunda daha derli ve toplu oynamak zorundayız. Bizler futbol oynamayı isteyen, arzulayan bir takımız, o yüzden sahaya çıkıyoruz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Sakat oyuncumuz İlhan Türen antrenmanlara çıkmaya başladı. Hafta sonu oynayacağımız Yozgatspor 1959 deplasmanında oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER