Zirvede Bir Gerze’li

Gamze Anıl Aydın GRAND PİRX müsabakalarında görevlendirildi.

Zirvede Bir Gerze’li

 Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birisi olan GRAND PİRX müsabakaları 01-03 Nisan 2016 tarihlerinde ülkemizde gerçekleşecek olup, söz konusu müsabakada Gerze’nin yetiştirdiği ilk Judo Hakemi, ilimizin ise tek bayan Judo hakemi olan Gamze Anıl Aydın’a da görev verildi.

Uzun bir süreden beri çeşitli ulusal ve bölgesel müsabakalarda başarı ile görev yapan Judo hakemimiz Gamze Anıl Aydın, ilk defa GRAND PRİX gibi dünya da çok önemli olan ve en iyi judocuların katılacağı bu en büyük uluslararası organizasyonda görev yapacak.

Gamze Hoca’nın bugüne gelmesindeki en büyük pay sahibi olan antrenörleri Özlenen Coştum Akpınar ve Orhan Akpınar çifti taşıdıkları onur ve öğrencileri ile duydukları gururu; “ bu bizim gururumuz ve mutluluğumuzdur. Gamze’nin gerek antrenör olarak gerekse de hakem olarak çok iyi yerlere geleceğine, ilk defa görev yapacağı bu büyük uluslararası  organizasyonda da İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Kendisine başarılar dileriz.” sözleri ile ifade ettiler.

Gurumuzsun Gamze Hoca, başarılar diliyoruz…











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 11:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER