Bu Başarı Ayakta Alkışlanır

Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mobil uygulaması olan tek Devlet Lisesi.

Bu Başarı Ayakta Alkışlanır

  Dünyada baş döndürücü bir hızla devam eden teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmak ile çağın gerisinde kalmanın hiçbir farkı yok. Gün geçmesin ki yeni bir teknoloji yaşamımızda yer almasın. Bu hız doğal olarak şirketler ve kurumların kendi teknolojilerini de sürekli güncel tutma zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Son günlerde teknolojinin yıldırım hızıyla geliştiği sektörlerinin başında ise akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar geliyor. Günlük işlerimizi nerede ise bunlarla takip eder olduk.

  Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bu teknolojiyi yani mobil uygulamasını ilimizde kullanan tek lise olduğu gibi ülkemizde de mobil uygulamasının yapıldığı tek Devlet Lisesi.

  Okul uygulamasını Android sistemde geliştirerek cep telefonlarında ve tabletlerde kullanmaya başladı. Şimdilik tanıtımının yapıldığı uygulamanın kapsamı ilerleyen günlerde geliştirilerek diğer alanlara da yaygınlaştırılması hedefleniyor. Uygulamanın hiçbir ticari kuruluşa yaptırılmadığı, sadece okulun öğretmenlerince geliştirildiği verilen bilgiler arasında bulunuyor.

   Uygulamaya ulaşmak için Google play arama çubuğuna “Gerze” yazıldığı zaman ilçemizin ismiyle yapılmış tek uygulama olan Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin uygulaması karşınıza çıkıyor ve destekleyen telefonlara ve tabletlere tamamen ücretsiz olarak indirilerek kullanılmaya başlanabiliyor.

  Emeği geçen tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2013, 09:30
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER