“Bizim Mutluluğumuz Bir Çocuğun Gülümsemesinde Saklıdır.”

Gerze Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri aldıkları dersler kapsamında diktikleri birbirinden güzel kıyafetleri, Karlı TOBB İlkokulu öğrencilerine hediye etti.

“Bizim Mutluluğumuz Bir Çocuğun Gülümsemesinde Saklıdır.”

  Giyim Üretim Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Emel Bulmuş ve Öğr. Gör Naile Erdoğan öncülüğünde aldıkları dersler kapsamında küçük öğrenciler için kıyafetler dikti. Bu kıyafetleri Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil TURGUT, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İ. Gökhan CEYLAN ve Öğr. Gör. Ersin ARSLAN ve Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yusuf DEMİREL’in katılımlarıyla Karlı TOBB İlkokulu öğrencilerine hediye ettiler.    
  Bu anlamlı organizasyona katılan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil TURGUT şunları ifade etti:  “Böylesine faydalı ve duyarlı bir proje gerçekleştiren Gerze MYO akademik personeli ve öğrencilerini kutluyorum. Eğitimciler olarak ilkokuldan üniversiteye bizim amacımız öğrencilerimizi duyarlı birer vatandaş olarak yetiştirmektir. Bu noktada her aşamasında güzel gönüllerini ortaya koyan tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
  Öğr. Gör. Emel BULMUŞ ve Öğr. Gör Naile ERDOĞAN da “Bölüm akademik personellerimiz rehberliğinde öğrencilerimizle aldığımız karar ile 5-12 yaş arası çocuklara hediye etmek istedik. Biz de öğrencilerimizin bu ürünlerini sosyal içerikli bir projede değerlendirmek istedik. Bu amaçla Karlı TOBB İlkokulu ile irtibata geçtik. Bu etkinlik, üniversiteyi okullarla ve halkla kaynaştırma noktasında önemli bir çalışmadır. Bu çalışma süresince emek sarf eden öğrencilerimize ve bize destek olan Yüksekokul yönetimimize teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 21:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER