Genç Mucitler Eserlerini Sergilediler

Gerze ŞNS Anadolu Lisesi “4006 Bilim Fuarı” açıldı.

Genç Mucitler Eserlerini Sergilediler
HABERİN GALERİSİ
Anadolu Lisesi TÜBİTAK

Anadolu Lisesi TÜBİTAK

İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ve TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleştirilen ve okulun bahçesinde gerçekleştirilen açılışa Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Uzman Başçavuş Hakan Aydemir Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze MYO Müdürü Yard. Doç. Mustafa Öztoprak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Özdemir, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.

Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşından sonra yaptığı açış konuşmasında okul Müdürü Murat Balcıoğlu, bilimin insan hayatına etkileri, bilimsel gelişmelerin toplum ve ülke yaşamına katkılarını dile getirerek, nitelikli insan gücünün önemine vurgu yaptı.

Açılış kurdelesinin protokol tarafından müştereken kesilmesini müteakip, okulun genç mucitleri tarafından geliştirilen bilimsel ürünlerin tanıtımlarının yapıldığı stantlar gezildi. Öğrenciler tamamen zeka ve kollektif çalışma ürünü eserlerinin işlevleri hakkında açıklayıcı bilgiler verdiler. Konuklar yaratılan ürünler hakkındaki beğenilerini ifade ettiler.

06 Mayıs 2016 günü de açık kalacak Bilim Fuarı açılışı konuklara yapılan ikramların ardından sona erdi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 15:52

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER