Gerze’de İstiklal Marşı rüzgarı.

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde İstiklal Marşı ezbere okuma yarışması düzenledi.

  23 Şubat 2012 Perşembe saat 14.00’de düzenlenen Programa Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan Gerze İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, değişik partilerden siyasiler, Okul Müdürleri, yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

  Gerze Kültür ve Sanat Merkezi’nde Gerze Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gümüş’ün sunumunda düzenlenen İstiklal Marşı ezbere okuma yarışmasına Sinop merkez’den 2, Gerze’den 2 Dikmen’den 2 okuldan toplam altı öğrenci katıldı. İlköğretim ve Lise öğrencilerinin katıldığı ezbere İstiklal Marşı okuma yarışması jüri üyeleri ise. Boyabat ilçesi okullarından Türk Dili ve Edebiyatı Türkçe öğretmenlerinden iki ayrı gruptan oluştu.

Duygulu anlar yaşanan yarışmanın sıralaması şu şekilde sonuçlandı.

İlköğretim Okulları

1.      Doğa Yılmaz  (Sinop Atatürk İlköğretim Okulu)

2.      Ayşegül Koca  (Dikmen Cumhuriyet İBO.)

3.      Havva Tekneoğlu (Gerze Haşim Zehra İlköğretim Okulu

 

Liseler Arası

1.      Kader Tütüncü (Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi.)

2.      Yunus Emre (Sinop Fen Lisesi)

3.      Ümran Karaarslan (Dikmen Ercüment Türkmen Lisesi.)

Yarışmacılara ödüllerini Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan verdi.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 08:48
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER