Yetki belgesi olmayan usta kalmayacak.

24 Şubat 2012 Cuma günü saat 14.00’de Gerze Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlere Geçici ustalık belgesi verildi.

Yetki belgesi olmayan usta kalmayacak.

  16 Aralık 2010 Tarihinde Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan Geçici Ustalık Belgesi kursuna katılan 94 kişiye 40 saatlik kurstan sonra Gerze Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan törenle geçici yetki belgeleri Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi.

  Gerze Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşen törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze İlçe Müftüsü Ömer Yay, Gerze Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici ve öğretmenler katıldı.

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay konuşmasında bu güne kadar açılan kurslarda vatandaşın yoğun katılımı ile başarılı sonuçlar aldıklarını, Halk Eğitim Merkezlerinin Devletle vatandaş arasında bir köprü olduğunu anlattı, emeği geçen tüm personele teşekkür ederek  kursiyerlere başarılar diledi.

Gerze Halk eğitim Merkezindeki bazı kurslar

GENEL KURSLAR: Judo (Türkiye Ligi),Güreş, taekwando, masa tenisi, satranç, voleybol, futbol, pandomim, halk oyunları, tiyatro, jimnastik, avcılık, İngilizce, diksiyon ve aile eğitimi kursları.

MESLEKİ VE TEKNİK KURSLAR: Greyder operatörlüğü (halen devam ediyor. Diğer iş makineleri operatörlükleri için kayıtlar devam ediyor),bilgisayar işletmenliği, arı yetiştiriciliği, katı yakıtlı kalorifer ateşçisi, aşçı yardımcısı, aşçı çırağı, saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri, iğne oyası, kadın giysileri dikimi, nevresim takımları dikimi, Boyabat çember dokuma, mekikli dokuma, çini işlemeci, seramik biçimlendirici, tezhip yapımı, makine nakışları, şiş ve tığ örücülüğü, çocuk bakım elemanı yetiştirme kursu, hazır gereçlerle yapılan nakışlar, iş güvenliği ve işçi sağlığı, üç boyutlu şekillendirme.





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 19:53
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER