Sinoplu İş Adamları Bir İlki gerçekleştirecek

Kasım ayında düzenlenecek olan inovasyon Forumu ilk kez Sinoplu İş Adamlarını bir araya getirecek. İlk kez düzenlenecek olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu ile iş dünyası kendi çalışmalarını da vitrine çıkarmış olacak.

Sinoplu İş Adamları Bir İlki gerçekleştirecek

İŞ DÜNYASI BU FORUMDA BULUŞUYOR

Kasım ayı içerisinde düzenlenecek olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu ile ilgili açıklama yapan SİAD Başkanı Rafet ORHAN, uzun süredir üzerinde çalıştıkları forum projesi konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

İlk defa yapılacak olan forumda yine ilk defa Sinoplu İş Adamları çalışmalarını vitrine çıkarmış olacak. Sinoplu İş Adamları’nın birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyecek olan SİAD, bu proje ile dernek geleneğine; organizasyonel inovasyon katmaktaki kararlılığını ispat etmektedir…

16-19 Kasım tarihinde, İFM - İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan forumla, Sinoplu İş Adamları çalışmalarını İş Dünyası ile paylaşma imkânı bulacak. Türkiye’mizin yanı sıra Global piyasalarda gezegenimizin birçok şehrinde ve ülkesinde faaliyet gösteren, seçkin iş adamlarımızın iştirakleri ile katılım sağlayacakları forumda, Sinoplu İş Adamları Derneği’nin, organizasyonel inovasyonun ilklerinden olacaktır.

Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet ORHAN,yaptığı açıklamada düzenleyecekleri forum ile ilgili olarak İş Adamlarının çok yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek Sinop İş Dünyasına Teşekkür etti. Global PR anlayışı ile Alanında Uzman Kadroların, İş Geliştirme ve Süreç Yönetmenlerinin de desteğini alarak projelendirilen forum, Global Fuarcılık kalitesi ile gerçekleştirileceğini belirten Başkan ORHAN, 4 gün sürecek olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu kültürel etkinliklere, iş dünyasına yönelik sempozyum ve söyleşilere de yer verdiklerinin altını çizdi.

I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’nun detaylı sunum ve tanıtım çalışmasının ayrıca yapılacağını kaydeden Başkan ORHAN, SİAD olarak çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerinin altını çizdi. “İlk kez böyle bir organizasyonu yapmak bize nasip oluyor. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına, bu işe destek olan tüm SİAD ailesine çok teşekkür ediyorum. Yine bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşayacağız. Tüm iş dünyasını, ticaretlerine ışık tutacak ve inovasyon kazandıracak olan forumumuza bekliyoruz. Bu forum, Sinop İş Dünyasına hayırlar getireceği inancındayım. Katılımcı ailemizin PR çalışmalarında, Forumumuz ile tüm dünyaya değerlerini sunma imkânını yakalayacağı, inancını da taşımaktayım. Amacımız ve hedefimiz bu. Şimdiden Sinop’umuza hayırlı olsun. Sevmek Güzel Bir Kelam değil mi? Amma Velakin; İspat ister. Gayret bizden Takdir Allah’tandır. Biz teveccühlerinize talibiz.” diye konuştu.

Sinoplu İş Adamları Derneği çatısında BİART ve BİRENKşirketlerinin çözüm ortaklığında düzenlenecek olan forum ile ilgili olarak SİAD Yönetim Kurulu, Forum Komisyonu oluşturmuştur. SİNOPLU İŞ ADAMLARI DERNEĞİ Başkan Yardımcısı Sayın Mali Müşavir Murat YURDAGÜL’ün Forum Komisyonu başkanlığında yürütülecek çalışmalarda Yönetim Kurulu Üyeleri de bu komisyona tam destek ile katkı sağlayacaktır. Projenin çözüm ortaklarından BİRENK KURUMSAL HİZ.TİC.LTD.ŞTİ ortağı ve BİART KONSEPT PROJE VE ORGANİZASYON A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurumsal Projeler Yönetmeni İsmail YURDSEVEN Forum’un reklam, tanıtım, organizasyon ve pr koordinatörlüğünü yürütecek.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER