2.Geleneksel Kirençukuru Pikniği

Ramazan Bayramı’nda Köylerinde bir araya geldiler.

2.Geleneksel Kirençukuru Pikniği

Sinop Gerze Kirençukuru Köyü Tepe, Şeh, Çallı, Avlağısökü Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2.Geleneksel Pikniği Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe denk gelen 26 Haziran 2017 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Etkinliğe Gerze Dernekleri Platformu Başkanı Cengiz Çolak, Sarımsak Köyü Dernek Başkanı Kasım Uyanıksoy, Sarnıç Köyü Derneği Başkanı Alaattin Tiryaki, Karlı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Piyade Üsteğmen Fatih Sağır, Sultanbeyli Gerzeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sayar, Başkan Yardımcısı Osman Çelik, Başkan Yardımcısı Ali Yörük, AKP Ayazağa İlçe Teşkilatı Üyesi Ramazan Balkanoğlu, Gerzeli Esnafı Önder Tokur, Kirençukuru Köyü Derneği Başkanı Kadir Saatçi, Başkan Yardımcısı Haşim Tokur, Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Saatçi, Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak İnşaat Sahibi Hasan Albayrak, Lezzet Lokantası sahibi sponsor Adil Saatçi, Ortaklar Sürücü Kursu sahibi Mehmet Korkmaz, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel olarak ikincisi gerçekleştirilen etkinlik, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile devam etti. Sandalye kapma ve halat çekme yarışmaları ile devam eden etkinlik Piyanist Organizatör Selami Özcan’ın konseri ile renklendi.

 Sunuculuğunu Yakup İnce’nin üstlendiği etkinlikte derneğe katkı sağlamak amaçlı özel olarak yaptırılan kalem ve çakmakların satışının tamamlanmasının ardından yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen çekiliş ile hediyeler sahibini buldu. Geçen sene Keşkek Ağası olarak seçilen Kadir Saatçi’nin yerine ise bu yıl 6 950 TL ile Seyit Saatçi seçildi.Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın katkılarıyla pişirilen keşkek sunumu ve davul zurna gösterileriyle etkinlik sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 17:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER