"Amacımız Gerze'ye Hizmet Etmek" Dedi

2014 Yerel Seçimlerinden sonra ilk Gerze Belediye Meclisi toplantısı 5393 sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereğince 07 Nisan 2014 Pazartesi günü yapıldı.

  Meclis 07 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 13 00 da Gerze Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında, Meclis Üyeleri İrfan Sağır, Gülnur Özden, Arif Recep Gürses, Ahmet Aydın, Hasan Yücel Yuvacı, Hayrettin Ergün, Mustafa Akbaş, Mustafa Doruk, Mustafa Çelik, Dursun Kaptan ve Ramazan Demircan’nın katılımı ile ilk toplantı gerçekleşti.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı açılış konuşmasında, “Allah sağlık verirse 5 yıl süresince uyumluluk içinde beraber çalışacağız. Amacımız Gerze’ye hizmet vermektir, hepinize başarılar dilerim.” dedi. Belovacıklı’nın açılış konuşmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla ilk toplantının geçici katiplik üyeliğine yasa gereği en genç iki Meclis üyesi olan Hasan Yücel Yuvacı ve Mustafa Çelik getirildi. 06 Şubat 2014 tarihinde yapılan en son Meclis kararı okunarak oy birliği ile kabul edildi. Toplantının devamında Başkan vekilliğine İrfan Sağır, ikinci başkan vekilliğine Hayrettin Ergün, asil katip üyeliğine Arif recep Gürses, Hasan Yücel Yuvacı, yedek katip üyeliğine Mustafa Akbaş, Mustafa Çelik bir yıllığına encümen üyeliğine Hasan Yücel Yuvacı, İrfan Sağır iki iktidar bir muhalefet partisinden Bayındırlık komisyonuna Mustafa Akbaş, Ahmet Aydın, Mustafa Doruk Plan Bütçe Komisyonuna Günnur Özden, Arif Recep Gürses, Dursun Kaptan Çiftçi Malları Koruma meclisine beş asil beş yedek üye ve son olarak Sinop Sahil Belediyeler Birliğine Mustafa Akbaş, Arif Recep Gürses ve yedek olarak Dursun Kaptan oy birliği seçildi.

Üyelik seçimlerinin ardından Şubat ayında yapılan toplantıda Sinop YEDAŞ Müdürlüğünün talep ettiği trafo yeri garaj mevkiinde gösterilerek oy birliği ile karar alındı. Kanalizasyon çalışmalarının son etabında SN 8 45 lik boru kullanılarak bitirilmesine karar verildikten sonra faaliyet raporunun okunması için 08 Nisan 2014 Salı saat 10 00 da toplanılmak üzere toplantı sona erdi.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
belörenli
belörenli - 10 yıl Önce

irfan hocama başarılar... tam bir görev insanı allah yardımcısı olsun...

Erol Metinkaya
Erol Metinkaya - 10 yıl Önce

gerze halkinin oluruyla oluşan,yeni̇ beledi̇ye mecli̇si̇ni̇n gerzemi̇z i̇çi̇n gerekli̇ i̇şleri̇ gerçekleşti̇receği̇ne i̇naniyor ve başarilar di̇li̇yorum.

banner381
SIRADAKİ HABER