Bu Gün Onların Günü

Gaziler Günü olması dolayısıyla 19 Eylül 2014 Cuma günü saat 11.00’de Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Bu Gün Onların Günü

  Törene, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Okul Müdürleri, Kurum Müdürleri, Siyasiler ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı önüne çelenk koyulması ile başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun aziz silah arkadaşları adına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile devam etti.

Töreninin sunumu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şengül Gün tarafından yapıldı. Gaziler Günü’nün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Çavuş Kazım Gözaydın gerçekleştirdi. Ardından Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi İlknur Cangül tarafından şiir okundu ve buradaki tören sona erdi. Tören sonunda Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar tarafından organize edilen Gaziler, Gazi ve Şehit yakınları için düzenlenen yemeğe geçildi.

















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 17:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

gaziler günü ama hiç bir gazinin ve şehit ailesinin yanında bitane bile devlet yetkilisi yok derdini dinleyen halini soran ancak böyle bir gün odugu için gazi ve şehitler hatırlanıyor normaldır burası türkiye ne mutlu türküm diyene

mahmut yıldız
mahmut yıldız - 10 yıl Önce

evet aynen öyle yollar bozuk araba çıkmıyor kaç sefer söylendi sayın kaymakam beyde biliyor ama malisef pek ilgilen yok yanına dayi almıyor bizim gerze böyle

banner381
SIRADAKİ HABER