Eğitimin Başındakilerle Buluştu.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay İlçe ve Köy okulları müdürleri ile eğitim konulu toplantı gerçekleştirdi.

Eğitimin Başındakilerle Buluştu.

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay 2012-2013 eğitim sve öğretim yılının başlaması nedeniyle dün saat:09.00’ da Kaymakamlık toplantı salonunda ilçe ve köy okullarının okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya okul müdürlerinin yanı sıra ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gümüş’ de katıldı.

Kaymakam Metin Kubilay toplantıda okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada;

İlçemiz ve köylerinde halen 3127 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğünü, 315 öğretmen ile bu faaliyetin sürdürüldüğünü, bu öğrencilerin 255’ nin anaokullarında, 928’ inin ilköğretimde, 913’ nün orta öğretimde,1041’ nin ise çeşitli liselerde eğitimlerini sürdürdüklerini, geçmiş eğitim ve öğretim yılını eğitimde sürekliliği esas almaları nedeniyle son derece başarılı bir şekilde kapattıklarını,2012-2013 döneminde aynı ilkelere sımsıkı sarılarak bu başarının artarak devam edeceğine olan inancını tekrarlayan Kaymakam Kubilay, emeği geçen tüm eğitim camiasını teşekkür etti.

Aynı başarının Halk Eğitim faaliyetlerinde de yakalandığını dile getiren Gerze Kaymakamı, iş makineleri ve çinicilik kurslarını örnek olarak gösterdi. İşkur istihdam kursları ile spor ve müzik kurslarında da aynı başarıların tekrarlandığı ifade eden Kubilay okul müdürlerine özellikle okul kantinlerindeki su ve sıcak yiyecekler ile ilgili denetimlerini aralıksız sürdürmeleri talimatını verdi.

Gerze’ nin tanıtım kitabının hazırlanması startını da veren Kaymakam Metin Kubilay konu ile ilgili birimlere de alt yapı çalışmalarına başlanıldığını dile getirdi.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’ in toplantıya katılanlara teşekkürlerini sunması ile sona erdi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2012, 09:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER