Ekmek 50 Kuruş

Yanlış duymadınız, Has Ekmek Fırında ekmek 50 Kuruş.

Ekmek 50 Kuruş

  Bütün fırınlarda ekmeğin 300 gramı 1 TL’den alıcı bulurken, Gerze’de 15 aydır hizmet veren Has Ekmek Fırınında 6 gündür ekmek 50 kuruştan satılıyor.

  Konu ile ilgili olarak Has Ekmek Fırını sahibi Bekir Çelik “ Ekmeğin rayiç fiyatı 1 TL olduğundan Gerze’de birkaç fırın da ekmeği 1TL’nin altında sattığından halkımızın menfaatlerini düşündüğüm için aldığım bir karar ile böyle bir uygulama yapmaya başladım. Bu uygulamayı da en az 3 ay devam ettirmeyi planlıyorum.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

halkın menfaatini düşünmek o kadar kolay değil. rekabet edemezsin bu şekilde, 50 kg un ortalama 55.00 tl kaç ay dayanabileceksin? yeni kanuna göre o iş yerine ruhsat verilmesi de yanlış.

bekir çelik
bekir çelik - 10 yıl Önce

evet kimsin bilmiyorum ama halkçı olmadığın kesin söyledin söz kendinden başka kimseyi düşünmedini ifade ediyo zaten konu hakkında bilgin olmadıda kesin o zaman birisinin sözculunu yapmışsında becerememişsin bak ben sana yazıyorum okuda öğren öğren 50 kg un şuan 70 tl kanununda k sından haberin yok benim orda da ruhsat verilmeyecek hiçbir uygunsuz bir şart yok olsa zaten vermezler ruhsatı bimde ve manavda satmıyolar geliyolar kanuna nizama uygunsa veriyolar ayrıca sen bi çıkta gıda uretimi yapan fırınlara gitte bak pislikten içeri girilmiyor bencede halkın temel gıda maddesi olan ekmeğin üretildiği yerin ilk önce temiz olması lazım çok bilmiş kişi bunada yorum yaz burası küçük yer gez görde öyle konuş boş boş konuşma keser gibi değil allah için testere gibi ol olamassında ayrıcaçok yoğunum ben kaç ay diyosunya en az 6 ay çok şükür çok merak edersen gel fırına anlatimda ögren

halkcı
halkcı - 10 yıl Önce

fiyat çekerek rekabet yapılmaz kaliteyle yapılr her şey ortada fazla söze gerek yook..yetkililer neden denetlemezki ruhsatlı yada ruhsatsız üretim sertifakız çalışanları.ayırım neden yapılr başka fırınlara yapacaksın denilenler nedense bazılarına uygulanmıyor.onlarda rekabet peşinde fiyat indi,rimine gidiyor.sayın editör sizinde haer şeyi tedit ve kural dışı olmayan bu yazıları yayınlamanızı diliyoruz yada haberi kaldırın

ğürzüvetlü
ğürzüvetlü - 10 yıl Önce

ne oldu yaa. 6 ay elli kuruştan ekmek yiyecektik indirim kısa sürdü

banner381
SIRADAKİ HABER