Geleneği Bozmadılar

15 – 22 Nisan Turizm Haftası Kutlamaları 15 Nisan 2014 Salı günü saat 11 00 da ilçemiz Demokrasi Parkında her yıl olduğu gibi yerel yemeklerle kutlandı.

  Kutlamaya Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Eski Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, davetliler, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

   Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi tarafından hazırlanan program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Okul Müdürü Hilal Soydan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerden Serdar Koç “Turizm” adlı şiirini okumasından sonra, yine aynı okul öğrencisi Betül Öztürk Turizm Haftası ile ilgili yazısını okudu. Gazi İlkokulu öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları ekibinin folklor gösterilerinin ardından Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinin her yıl hazırladıkları yöresel yemeklerimizden yoğurtlu mısır çorbası, pilav, kavurma, ayran ve turşudan oluşan menü konuklara dağıtıldıktan sonra program sona erdi.

Haberin Slayt ve Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
cansu erce
cansu erce - 10 yıl Önce

nekadar güzel oynamışızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pinar avlaci
pinar avlaci - 10 yıl Önce

cok guzel oynamissiniz

banner381
SIRADAKİ HABER