Görevlerine Başladılar

Dikmen İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği' nin 2014 yılı Kasım ayı olağan genel kurul toplantısı 25 Kasım 2014 tarihinde İlçe Müftülük toplantı salonunda yapıldı.

Görevlerine Başladılar

  Saat 10 00 da toplantı için yoklamaya müteakip İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Dikmen Kaymakamı Soner Özer’in açılış konuşmasının ardından Birlik Encümenleri Süleyman Yıldırım ve Kerim Ali Şahin köylere İl Özel İdaresi tarafından yapılmış ve yapılacak olan hizmetler hakkında meclise bilgi verdi.

Karakoyun Köyü Muhtarı Ömer Akkuş, Şeyhhüseyin Köyü Muhtarı Hasan Demirel ve Dumanlı Köyü Muhtarı Arslan Albayrak’ın Plan ve Bütçe Komisyonuna seçilmelerinin ardından 2015 yılı Kasım ayına kadar görev yapacak Birlik Encümen Üyeliğine seçilecek 2 asıl 2 yedek üye için gizli oylamaya geçildi.

Birlik Encümen Üyeliğine Çukurcaalan Köyü Muhtarı İlyas Demircioğlu, Büyükkızık Köyü Muhtarı Mehmet Aydın, Göllü Köyü Muhtarı Mehmet Ali Özdemir ve Karaağaç Köyü Muhtarı Erol Kölemen aday oldu. Yapılan gizli oylama sonucu Büyükkızık Köyü Muhtarı Mehmet Aydın, mevcut Birlik Encümen Üyesi Çukurcaalan Köyü Muhtarı İlyas Demircioğlu tekrar asil üyeliğe seçilirken, Dikmen AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaağaç Köyü Muhtarı Erol Kölemen, Göllü Köyü Muhtarı Mehmet Ali Özdemir yedek üye seçildi.

Yapılan seçimler sonrası Birliğin 2015 yılı bütçesi ve yatırım planı Birlik Meclisi' ne okunarak karara bağlandı.

Seçim sonrası Dikmen Kaymakamı Soner Özer köy muhtarlarının talep ve isteklerini tek tek dinledi.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 12:13
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER