Hikmet Tosun Bakanlığa Çekildi

Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun görevinden alındı.

Hikmet Tosun Bakanlığa Çekildi

Turizm mevsimine girilmekte olduğu bugünlerde alınan ve resmi gazetede yayınlanan karar turizm sektöründe şaşkınlık yarattı.

Sinop’ta 12 yıldan beri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Hikmet Tosun dün gece yarısı yayınlanan resmi gazetedeki kararla görevinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı alınan kararı; “Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2. maddesi gereğince uygun görülmüştür” şeklinde yayınlandı.

Aynı tarihli resmi gazetede yayınlanan bir başka karar ile de, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız’ın da, Bakanlık bünyesinde başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındığı duyuruldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 10:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

sayin müdür bey;;istanbul feshanede yapilan sinop tanitim günlerinde kayseri mantisini sinop mantisi diye bilen birisidir...bunun aksini söylediğimde ;;evet bu sinop mantisidir diye benimle iddia edecek kadar ainop külrürünü noksan bilen bir yöneticiydi...alinmasi geç bile kalinmiş bir karardir.. en önemli meselelerimizden birisise;;sinoplunun tahsil yapmiş,yetişmiş bürorat olabilecek evlatalri yokmuda başka yerlerden gelenler hep üst makamlardadir.... bir bilen varsa izahini saygiyla karşilamaya hazirim.....saygilarimla..!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER