İstanbul’dan Seslendiler

İstanbul Çakallı Köyü Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri gazetemiz aracılığıyla yetkililere İstanbul’dan seslendiler.

İstanbul’dan Seslendiler

  İstanbul Çakallı Köyü Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri Çakallı Köyünün sorunları hakkında yetkililere seslenerek cevap istedi.

Dernek üyeleri, Gerze’nin şehir merkezine en yakın köylerden birisi olan Çakallı Köyü dönemin üçlü koalisyonu olan DSP, MHP ve ANAP hükümeti sayesinde kısmen yapılan asfaltlama çalışmaları hükümetin değişmesiyle günümüze kadar kaderine terk edildi. Biz Çakallı köyü sakinleri olarak diyoruz ki 2015 yılına gelmiş Türkiye’nin durumuna birde Çakallı Köyünden bakın. KÖYDES projeleri kapsamında yetkili makam ve kişiler yıllardır Çakallı köyü halkının su ve yol sorunu nu ne zaman görecekler? Yetkililerden bu sorumuzun cevabına bekliyoruz.

Çakallı Köyü kaderine mi terkedilmiştir yoksa yetkililer bu köyden habersiz midir? 20 yıldan bu yana yol ve su sorunumuzu muhtarlık olarak tüm resmi kurumlara başvurulmuştur. Sonuç olarak sorunlarımız hep ertelenmiştir.

 

Çakallı Köyü sakinleri

İstanbul Çakallı Köyü Sosyal Dayanışma Derneği.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 13:24

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
feyzi kulak
feyzi kulak - 9 yıl Önce

Tebrikler gerçekleri yazmışım sıkıntımız çok bu yüzden bosaldi

Kemal Kulak
Kemal Kulak - 9 yıl Önce

Köyümüzün sahibi yoktur.

Tarık KULAK
Tarık KULAK - 9 yıl Önce

2015 yılında köy yol asfaltı olmayan ve evinde Suları olmayan köylerimizden biri.Ne kadar zor bir durumdur bu şartlarda yaşamak.Yetkili makamlara duyurulur!!!

isa  kulak
isa kulak - 9 yıl Önce

köyümüze sahip cıkılmasını ıstıyoruz yetkılılerden ne yazıldıysa gerceklerı yazmışlar

Yaşar Kulak
Yaşar Kulak - 9 yıl Önce

Ne kadar feryat etsek sesimizi duyan yok.Yıllardır köyümüze hizmet yokYolumuza üç beş kamyan çakıl döküldü onu da yağmur suları aldı gitti Çakallı Köyünün cezası ne zaman bitecek? Yetkililere sesleniyoruz.

Tarık KULAK
Tarık KULAK - 9 yıl Önce

Çakallı Köyü'nün yolu yok evinde akan suyu yok.Ve en acısı bu köylünün sesini duyan yetkililer yok.Soruyorum Nerede yetkili kişiler??

banner381
SIRADAKİ HABER