Kaymakam Metin Kubilay Belören’ de

Acısu köyünden sonra öğleden sonra da Belören köyüne geçti.

Kaymakam Metin Kubilay Belören’ de

  Acısu köyündeki incelemelerinden sonra beraberindekilerle öğleden sonra da Belören köyüne geçen Gerze Kaymakamı Metin Kubilay incelemelerine burada da devam etti.

Köyde muhtar Bekir Yıldız tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay yapımı tamamlanan yolu bizzat yerinde inceledi ve muhtardan bilgi aldı. Burada köy muhtarı Bekir Yıldız Kaymakam Metin Kubilay’ a Sünnetçi mahallesinden geçmekte olan yolun asfaltlama çalışmalarının yarıda kaldığı bilgisini vermesi üzerine Kaymakam kendisine bu yolun tamamlanması için 2013 yılı bütçesinden yardım yapılacağı sözünü muhtar Yıldız’ a verdi. Burada yaptığı açıklamada Kaymakam Metin Kubilay; Köydes programı kapsamında Belören köyü-Mıtrıç- Uzunmusa, TCK Sünnetçi, Konoğlu mahallelerinin yollarının tamamlandığını, çalışmalarında sonuna kadar destek olan Vali Dr. Ahmet Cengiz ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Mezarlıktaki çalışmaları burada da denetleyen Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra Belören köyü ilköğretim okulunu ziyaret etti. Okula gelişte Müdür Bayram Demirci tarafından karşılanan Metin Kubilay kendisinden okul hakkında bilgiler aldı.































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2012, 09:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 12 yıl Önce

sayin kaymakamimiz metin kubilay'a okulumuza verdiği manevi destekten dolayı teşekkürü bir borç biliriz. bayram demirci belören ilkokulu-ortaokulu müdürü

BEKİR YILDIZ (BELÖREN KÖYÜ MUHTARI)
BEKİR YILDIZ (BELÖREN KÖYÜ MUHTARI) - 12 yıl Önce

sayın kaymakamımız köyümüze teşrif etmiş okul kanalizasyon çalışmalrını yapacaklarını,bozuk olan 1,5 km yolumuzun asvaltını tamamlayacaklarının sözünü vermiş hemen köyümüzün her sıkıntısına eğilmiş sabırla sorunlarımız dinlemiştir.kendilerine çok teşekkür eder saygılarımız sunarız.

banner381
SIRADAKİ HABER