KESK İş Bıraktı

KESK bileşenleri Kobene olayları için iki gün iş bırakma eylemi yapıyor.

KESK İş Bıraktı

  KESK’e bağlı Gerze EĞİTİM-SEN temsilciliği yaptığı açıklamada, AKP’nin içe ve dışa karşı sürdürdüğü savaş politikaları “savaş tezkeresi” ile birlikte tehlikeli bir tırmanışa geçti. Her geçen gün geriye dönülemez tahribatlar oluşturmaya başladı. Bu politikaların, emekçilere, insanlığa ve halklarımıza hiçbir yararı yoktur.

Emekçiler, savaş politikalarından yana olamaz, Kobane’de ölüm-kalım mücadelesi veren, ilerici insanlığın katliamına sessiz kalamaz. Bu savaş kışkırtıcılığı karşısında AKP’nin savaş politikalarına dur demek emekçiler için tarihi bir görevdir.

IŞİD'çi çetelerin Kobane’de ve Ortadoğu'da Ezidi, Süryani, Kürt ve Türkmen'lere; tüm Ortadoğu halklarına ve insanlığa yönelik katliamına, savaşa ve emperyalizme dur demek için 8 Ekim Çarşamba ve 9 Ekim Perşembe üretimden gelen gücümüzü kullanarak iş bırakıyoruz. 

“Bir savaşta sadece insanlar ölmez, insanlık da ölür. Sessizlik saf tutmaktır, bizim safımız insanlıktır.”

Bugün saat 12 30 da Demokrasi Parkında konu ile ilgili basın açıklaması yapılacaktır.

Gerze KESK Bileşenleri

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaşın biri
vatandaşın biri - 10 yıl Önce

tezkere hayır deyip nasıl savaş diyosunuz.türkiyeyi yakıp yıkıyorlar tutmusunuz kobane.sizlerin keyfi yerinde sizin mallarınıza zarar verenler yok,hemen iş bırakın ayın 15 gelince maaşı helal olarak yiyin.iş bırakınca bizlerin cocukları zarar görüyor.zorla sizi tutmuyorlar istifa edin.

banner381
SIRADAKİ HABER