Kızılay’a Minik Kelebekler Kondu.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası olması dolayısıyla Gerze Türk Kızılay’ı Şubesini ziyaret ederek Başkan Vekili Sündüs Yuvacı ile görüştük ve Gerze Anaokulunda eğitim görmekte olan Kelebekler Sınıfının ziyaretine tanık olduk.

Kızılay’a Minik Kelebekler Kondu.

  Yuvacı, Gerze’de kan alım bankasının olmadığını, yangın-sel gibi doğal afetlerde halkın yardım taleplerine karşılık onlara destek olduklarını söyledi.

Gönüllük esasına dayalı olarak faaliyet gösterdiklerini ifade eden Yuvacı, gazetemiz aracılığıyla halkımızdan evlerinde kullanmadıkları eşyaları veya kendilerine küçük gelen kıyafetleri Gerze Türk Kızılay’ı şubesine bağışlamaları konusunda çağrıda bulundu.

Gerze Anaokulu Öğretmeni Kıvılcım Durmuşoğlu, öğrencilerine Kızılay’ın görevlerinin neler olduğunu ve nasıl faaliyetlerde bulunduklarını yerinde göstermek amacıyla Kelebekler Sınıfı ile bugün saat 11.30’da Gerze Türk Kızılay’ını ziyarette bulundu.

Çok heyecanlı oldukları her hallerinden belli olan miniklerin sormuş oldukları tüm soruları yanıtlayan Başkan Vekili Sündüs Yuvacı, öğrencilere hayırseverlerin vermiş oldukları yardımları göstererek onlara da bu tür yardımlarda bulunmaları konusunda öğütlerde bulundu.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 19:08
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER