Meclis Kasım Ayı Toplantısını Yaptı.

Gerze Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantısı bugün saat:14.00’ de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ nın başkanlığında belediye meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya meclis üye tam sayısı katıldı.

Meclis Kasım Ayı Toplantısını Yaptı.

  Belediye Başkanının toplantıyı açış konuşmasından sonra yapılan yoklama sonucu üyelerin tamamının toplantı için hazır bulunduğunun anlaşılması üzerine sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündeme ek maddeler olarak ilave edilmesi gereken konular meclise okundu, ilaveleri başkan tarafından oya sunuldu, Kent Konseyine El Sanatları için yer tahsisi ve Katı atık arıtma istasyonunun mevcut yerinin belediyeye tahsisi konuları ek maddeler olarak oy birliği ile gündeme ilave edildi.

Bir önceki toplantıda alınan karar özeti oy birliği ile kabul ve tasdik edildi.

Belediye 2013 yılı bütçesinin gelir ve gider denk olmak üzere 17.500.000.000 TL.olarak kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdare Müdürlüğü imar planı değişiklik teklifinin imar komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Mülkiyeti belediyeye ait ilçemiz hal içinde bulunan ve öğretmenevinden boşalan binanın ücretsiz olarak 10 yıl süre ile modern bir çocuk kütüphanesi yapılmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Samsun tarafındaki balıkçı barınağı içine balıkçıların ağlarını ve diğer gerekçelerini koymaları  için belediyece yaptırılan depoların Gerze Balıkçılık Kooperatifine tahsisine,buradaki 30M2.lik depoların aylık kiralarının 40TL., 15M2.lik depoların aylık kiralarının 20TL.olarak tespit edilmesine,kira sürelerinin ise söz konusu alanın belediyeye

tahsis edilen sürenin sonu olarak tespit edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Mülkiyeti belediyemize ait ilçemiz demokrasi parkı içinde bulunan 1 adet dükkânın Yöresel El Sanatları Kursu açılmak üzere Gerze Belediyesi Kent Konseyine tahsis edilmesine oy çokluğu ile karar verildi.

İlçemiz Yaykıl Köyündeki Katı atık aktarma istasyonunun yerinin belediyeye tahsisine oy birliği ile karar verildi.

Gelecek toplantının 6 Aralık 1013 günü saat:14.00’ de Belediye Meclis toplantı salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Başkan Osman Belovacıklı toplantıya katılan üyelere teşekkür etti. Toplantı sona erdi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2012, 09:00
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER